Waar zie jij jezelf over 5 of 10 jaar?

 

Als je me dat 10 jaar geleden had gevraagd, had ik waarschijnlijk nog geen enkel idee dat ik zou doen wat ik nu doe.

Ik en eigenlijk vrijwel niemand in Nederland kende op dat moment de term Online Business Manager, laat staan Integrator. De eigenaar van een horeca zaak zou ook niet bedacht hebben in wat voor weer hij/zij terecht zou komen in 2020.

Het is dus een interessante vraag: waar wil je over 5 of 10 jaar zijn en misschien vraag je je af of het überhaupt zin heeft om dat vast te stellen.

En ja, dat is het toch wel degelijk. En dat is het zeker als je met een team werkt.
Niet alleen jij, maar ook je team heeft een stip op de horizon nodig.
Waar werk je naar toe met z’n allen? Dat er onderweg allerlei nieuwe ontwikkelingen op je pad komen is een ding wat zeker is.
Door nu te gaan werken aan doelen in de toekomst zet je al stappen en juist die stappen zijn nodig om te leren en te groeien met je bedrijf. Stel dus die doelen op en zet elke week kleine stapjes in die richting. Je krijgt er een wendbaar en sterker bedrijf voor terug.

 

Waar zie ik mijzelf over 10 jaar?

Ik heb me vanaf 2020 volledig ondergedompeld in het Integrator vak en ik werk bij een aantal klanten als Integrator. De tools (1) die daarbij horen heb ik me eigen gemaakt en dat blijft altijd in ontwikkeling.
Tegen 2030 werk ik met 5 teams bestaande uit een Integrator en een aantal VA’s en experts die fulltime bezig zijn de visie te realiseren van serieuze en ambitieuze ondernemers. Het zijn experts op het gebied van HR, maar ook Marketing, Sales en Finance.
Dat wil niet zeggen dat ik alle experts bij iedereen inzet, maar wel dat een ondernemer deze expertise kan raadplegen als ze het zelf niet in huis heeft.

Voor nu en de komende 5 jaar ben en ga ik me focussen op het bekend maken van het Integrator vak in het MKB.
Heb je geen idee wat een Integrator doet, check dan even een blog die ik eerder heb geschreven.

 

En welke waarde bied jij dan aan je klanten?

Heb jij ideeën en grootste dromen voor de toekomst?
(1) De tools heb ik geleerd in de Integrator Academy in de USA en bestaat uit een aantal elementen:
Vision, data, process & automation, traction, issues en people.
Ik kan je ook zeker het boek Traction aanbevelen, daarin wordt het proces rondom deze elementen goed uitgelegd.
Met name als je verder wil automatiseren, opschalen en groeien is het interessant voor je.

 

Heb jij ideeën en grootste dromen voor de toekomst?  Neem dan contact op en dan gaan wij samen aan de slag!

Keertje kennismaken?

Ben je benieuwd hoe jij je als visionaire ondernemer weer  volledig kunt richten op de verdere ontwikkeling en strategie van jouw organisatie?