Partnership

Zet een sterke backoffice neer, haal jezelf uit de dagelijkse operatie en focus je op de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf.

De uitdaging

Als je dit leest is de kans groot dat je bent vastgelopen in:

 • je groei van je bedrijf dat stagneert
 • je team dat maar vragen aan je blijf stellen
 • je tijd wordt opgeslokt … “ja door wat eigenlijk?”

Dat je niet toekomt aan datgene waarvoor je ondernemer bent geworden.

Je zou zo graag weer doen waar jij goed in bent en de rest uit handen geven aan iemand die daar veel beter in is dan jij.

Je weet dat er iets moet veranderen en wel op heel korte termijn! 

Jij bent er klaar voor om de dagelijkse operatie uit handen te geven, om de basis van je bedrijf te versterken en klaar te maken voor verdere groei. Je bent toe aan een rechterhand die met je meedenkt en jouw visie vertaald in concrete acties en doelen.

De oplossing

Omdat je groei wilt realiseren zul je effectiever en efficiënter moeten ondernemen anders loop je vroeg of laat tegen jezelf aan.

Ik zorg er als Integrator bijvoorbeeld voor dat de werkzaamheden in je bedrijf nu ECHT worden uitgevoerd en niet verstoffen. Ik hou je alert op welke werkzaamheden voorrang hebben en zorg voor focus op wat echt belangrijk is. Verder doe ik er alles aan om ook jou als ondernemer zo effectief mogelijk te laten werken. Pak je nog steeds werkzaamheden op die een Virtual Assistant ook kan doen dan zal ik jou daar continue op wijzen.

Verder staan ACTIE en RESULTAAT bovenaan mijn lijstje en ik “dwing” dit ook af bij het team. Ik heb technieken geleerd om teams efficiënt en effectief van A naar B te leiden op de meest optimale manier.

 • Hoeveel tijd ben je nu kwijt aan vragen uit je team?

 • Worden er veel onnodige fouten gemaakt?

 • Hoe zit het bijvoorbeeld met je webshop en je boekhouding; zijn die al gekoppeld?

 • Werk je in je team al op de “automatische piloot”?

 • Zijn de systemen al zo ingericht dat je makkelijk met je team kan communiceren en taken duidelijk zijn op elk moment?

 • Heb je het proces voor je content verspreiding al vastgelegd?

Het resultaat

Wij begrijpen als geen ander wat jouw bedrijf nodig heeft om de basis van je bedrijf te structureren en te versterken zodat jij klaar bent voor verdere groei. De afgelopen jaren hebben wij meer dan 15 klanten geholpen in diverse branches en met verschillende soorten teams.

We zorgen voor:

 • Een heldere strategie met jaarplan en kwartaaldoelstellingen
 • Helderheid in wat je moet doen en niet moet doen om weer te groeien
 • Rust en overzicht in je business
 • Implementatie van het bewezen EOS (Entrepreneurial Operating System) in jouw organisatie
 • Inzicht in data door middel van data dashboard
 • Continuiteit en flexibiliteit
 • Ondersteuning van jouw business door professionals die sterk zijn op het gebied van strategie en operationeel management.

Hierdoor kun jij je echt weer focussen op de ontwikkeling van je bedrijf.

 

 

Klanten aan het woord

Bij de start had ik niet gedacht dat ik zo snel uit de operatie zou zijn. Toen Christien zei: “per 1 januari ben je uit de operatie” dacht ik echt: “het zal wel.. zo snel gaat dat niet”. We hebben in korte tijd grote stappen gezet als ik kijk naar de werkwijze, inzicht in data, missie/visie, communicatie en de rollen die iedereen invult. Ik heb nu echt tijd om me met de exploratie van het bedrijf bezig te houden i.p.v. de exploitatie.

Wat ik heb gemerkt op strategisch vlak is dat ik door de samenwerking gedwongen werd zelf knopen door te hakken en helder te maken waar we naartoe willen met het bedrijf. Op het gebied van data kostte het even wat tijd om een goed werkend dashboard te krijgen, maar dat gaat nu steeds beter lopen en is absoluut een must. Doordat het data dashboard wekelijks wordt besproken in de teammeeting geeft dat een versnelling in de anticipatie van het team.

Wat je ziet op het gebied van processen is dat Christien een voorbeeldfunctie heeft voor de rest van het team. Haar invloed op procesmatig werken zet anderen aan om dat ook te doen. Door de inbreng van Christien heeft het team enorme stappen gezet.

Maaike de Boer

Eigenaar, Educatieve Uitgeverij

Keertje kennismaken?

Ben je benieuwd hoe wij jou als visionaire ondernemer binnen één maand uit de operatie halen, zodat jij je volledig kunt richten op de verdere ontwikkeling en strategie van jouw organisatie?