Klant

ervaringen

Ambities helder!

Op aanraden van onze buren hebben wij een strategiesessie met Christien gedaan. We hebben er zelfs meteen 2 gedaan: één met mij als ondernemer om al mijn ideeën en wensen te inventariseren; en één om het team te laten komen met het jaarplan. Deze aanpak werkte heel goed.

Zeer interessant was dat in eerste instantie mijn team bezorgd was over mijn (te hoge) ambities terwijl na de strategiedag met het team het pad en de haalbaarheid van deze ambities helder werd en iedereen enthousiast aan de slag gaat. 

Annick Schmeddes

Directeur , Sustainable Talent

Grip, overzicht, vertrouwen en focus!

De strategiesessie met Christien was precies wat het moest zijn. Concreet en tastbaar uitwerken van alles wat in mijn hoofd zat. De doelen, actiepunten, focus en belemmeringen zijn kraakhelder in kaart gebracht en met naam en rugnummer omgevormd naar haalbare actiepunten. De sessie heeft precies opgeleverd wat het moest opleveren, namelijk: grip op de groei.

Een onverwacht voordeel van deze sessie was dat het je meteen in dezelfde sessie al vertrouwen geeft in de toekomst. Daar waar de onduidelijkheid gepaard ging met onzekerheid en stress, gaat de helderheid en grip gepaard met vertrouwen en plezier. Na de sessie was er meteen meer ruimte voor plezier in het werk.

Bob Caris

Directeur & Psycholoog NIP, Fast Lane Vitality

Carla Ketelaar

Directeur, Laatste Liefde

“Zo snel uit de operatie”

Bij de start had ik niet gedacht dat ik zo snel uit de operatie zou zijn. Toen Christien zei: “per 1 januari ben je uit de operatie” dacht ik echt: “het zal wel.. zo snel gaat dat niet”. We hebben in korte tijd grote stappen gezet als ik kijk naar de werkwijze, inzicht in data, missie/visie, communicatie en de rollen die iedereen invult. Ik heb nu echt tijd om me met de exploratie van het bedrijf bezig te houden i.p.v. de exploitatie.

Wat ik heb gemerkt op strategisch vlak is dat ik door de samenwerking gedwongen werd zelf knopen door te hakken en helder te maken waar we naartoe willen met het bedrijf. Op het gebied van data kostte het even wat tijd om een goed werkend dashboard te krijgen, maar dat gaat nu steeds beter lopen en is absoluut een must. Doordat het data dashboard wekelijks wordt besproken in de teammeeting geeft dat een versnelling in de anticipatie van het team.

Wat je ziet op het gebied van processen is dat Christien een voorbeeldfunctie heeft voor de rest van het team. Haar invloed op procesmatig werken zet anderen aan om dat ook te doen. Door de inbreng van Christien heeft het team enorme stappen gezet.

Maaike de Boer

Directeur, Wijzer over de Basisschool

“Stuurde ons team heel goed aan”

“Hoe ik de samenwerking met Christien heb ervaren vanuit mijn rol als VA:

 Ik heb met Christien samengewerkt in een team waar zij als integrator opereerde. Zij stuurde ons team heel goed aan, waarbij ze heel benaderbaar is en veel contact houdt met het team”. 

Jessica Kluitenberg

Virtueel Assistent, YESsupport

“Soepele communicatie in het team en duidelijke SOP’s”

“Wij werken met een team freelancers en externe partners. Iedereen werkt remote. Daardoor is het super belangrijk dat de communicatie soepel verloopt onderling en dat voor alle procedures een duidelijke SOP is vastgelegd.

Voor dat Christien bij ons kwam was dit een enorme uitdaging. Christien heeft er voor gezorgd dat alle bottlenecks zijn weggehaald en iedereen met plezier samenwerkt.”

Pieter Visser

Directeur, Ultramar

“Meer structuur en overzicht”

Christien heeft mijn business meer structuur gebracht. Er is meer geautomatiseerd en ik heb veel meer overzicht. Haar positieve energie en bereidheid om snel te schakelen zijn zeer verfrissend en effectief. Ze is het vaste aanspreekpunt voor het team, iemand om op terug te vallen en zorgt voor rust in het team.

Onverwacht voordeel uit onze samenwerking was dat we samen naar Frank Kern zijn gegaan en zij me direct kon helpen met de uitvoering van de plannen. Dit was echt heel praktisch.

Maartje Koper

Geld Mindset Coach, Wet van Aantrekkingskracht Expert en Business Coach, Maartje Koper

“Praktische commerciele tips”

Het is met Christien bijzonder prettig samenwerken. Als online business manager staat ze paraat om mee te denken met de ondernemer. Ik heb haar leren kennen als partner waarbij ze praktische commerciële tips geeft om website en mailingen te voorzien van goede vorm en inhoud. Ze denkt positief kritisch mee om werk uit handen te nemen. Kortom, je kunt met gerust hart werk aan haar toe vertrouwen waardoor je weer aan je eigen core business toe komt.

Eldert de Jager

Financieel Sparringpartner, Fenmen

“Ik hoef niet meer zo veel te schakelen in het aansturen”

Het is heel fijn samenwerken met Christien. Er staat nu een online academie die we kunnen gaan verkopen en het is heel fijn dat ik het niet alleen hoef te doen en dat Christien zorgt dat ieder van het team zijn kwaliteit en passies inbrengt.

Ik voel me gesteund in mijn denkwijze en het is prettig dat Christien me op praktisch, technisch, inhoudelijk en strategisch vlak ondersteunt.

Heel prettig dat ik nu gewoon lekker kan doorwerken en niet meer zoveel hoef te schakelen in het aansturen van de verschillende deskundigen die ik inhuur.

Jenny Biemans

Psycholoog, De Herberg Bureau voor inspiratie & zelfontwikkeling

“Frisse blik en down to earth mentaliteit”

Ik ben blij met de structuur die Christien aanbrengt, haar frisse blik en down to earth mentaliteit, de kwaliteit om teksten snel te doorgronden, eerlijke feedback, kennis van systemen. Ik heb het idee dat ik alles aan haar kan vragen.

Een onverwacht voordeel uit onze samenwerking is dat Christien heel goed met teksten overweg kan.

Jet Centeno

Coaching, Centeno Coaching

“Levert ons veel tijd op”

Christien heeft het operationele proces van ons overgenomen, zodat wij ons kunnen focussen op waar we goed in zijn en dat is content maken. Zij stuurt het team aan en dat levert ons veel tijd en creativiteit op. Doordat de processen voor ons zijn uitgewerkt konden andere teamleden sneller worden ingehuurd en ingewerkt, zonder dat er vragen aan ons gesteld werden hierover.

Bonus van onze samenwerking is dat we nieuwe inzichten hebben verkregen doordat zij zaken vanuit een andere invalshoek bekijkt.

Stijn & Rogier

High-End Online ondernemen, TheNextTrainer

Plan een kennismaking

Ik bespreek de mogelijkheden graag persoonlijk met je.

Plan een vrijblijvend gesprek met mij waarin we kijken naar jouw bedrijf, plannen en ideeën maar ook naar knelpunten.