Team

 

“Meer structuur en overzicht”

Christien heeft mijn business meer structuur gebracht. Er is meer geautomatiseerd en ik heb veel meer overzicht. Haar positieve energie en bereidheid om snel te schakelen zijn zeer verfrissend en effectief. Ze is het vaste aanspreekpunt voor het team, iemand om op terug te vallen en zorgt voor rust in het team.

Onverwacht voordeel uit onze samenwerking was dat we samen naar Frank Kern zijn gegaan en zij me direct kon helpen met de uitvoering van de plannen. Dit was echt heel praktisch.

Maartje Koper

Geld Mindset Coach, Wet van Aantrekkingskracht Expert en Business Coach, Maartje Koper

“Praktische commerciele tips”

Het is met Christien bijzonder prettig samenwerken. Als online business manager staat ze paraat om mee te denken met de ondernemer. Ik heb haar leren kennen als partner waarbij ze praktische commerciële tips geeft om website en mailingen te voorzien van goede vorm en inhoud. Ze denkt positief kritisch mee om werk uit handen te nemen. Kortom, je kunt met gerust hart werk aan haar toe vertrouwen waardoor je weer aan je eigen core business toe komt.

Eldert de Jager

Financieel Sparringpartner, Fenmen

“Ik hoef niet meer zo veel te schakelen in het aansturen”

Het is heel fijn samenwerken met Christien. Er staat nu een online academie die we kunnen gaan verkopen en het is heel fijn dat ik het niet alleen hoef te doen en dat Christien zorgt dat ieder van het team zijn kwaliteit en passies inbrengt.

Ik voel me gesteund in mijn denkwijze en het is prettig dat Christien me op praktisch, technisch, inhoudelijk en strategisch vlak ondersteunt.

Heel prettig dat ik nu gewoon lekker kan doorwerken en niet meer zoveel hoef te schakelen in het aansturen van de verschillende deskundigen die ik inhuur.

Jenny Biemans

Psycholoog, De Herberg Bureau voor inspiratie & zelfontwikkeling

“Frisse blik en down to earth mentaliteit”

Ik ben blij met de structuur die Christien aanbrengt, haar frisse blik en down to earth mentaliteit, de kwaliteit om teksten snel te doorgronden, eerlijke feedback, kennis van systemen. Ik heb het idee dat ik alles aan haar kan vragen.

Een onverwacht voordeel uit onze samenwerking is dat Christien heel goed met teksten overweg kan.

Jet Centeno

Coaching, Centeno Coaching

“Levert ons veel tijd op”

Christien heeft het operationele proces van ons overgenomen, zodat wij ons kunnen focussen op waar we goed in zijn en dat is content maken. Zij stuurt het team aan en dat levert ons veel tijd en creativiteit op. Doordat de processen voor ons zijn uitgewerkt konden andere teamleden sneller worden ingehuurd en ingewerkt, zonder dat er vragen aan ons gesteld werden hierover.

Bonus van onze samenwerking is dat we nieuwe inzichten hebben verkregen doordat zij zaken vanuit een andere invalshoek bekijkt.

Stijn & Rogier

High-End Online ondernemen, TheNextTrainer

Vrijblijvend gesprek

Ik bespreek de mogelijkheden graag persoonlijk met je. Plan een vrijblijvend gesprek met mij waarin we kijken naar jouw bedrijf, plannen en ideeën maar ook naar knelpunten. Je kunt me bellen, mailen of appen, net wat jij makkelijk vindt.
WhatsApp chat