STRUCTUURFREAK

ONDERNEMER

NETWERKER

 

structuurfreak

Mijn ouders hadden in mijn tienertijd een tuinderij en mijn zusje en ik draaiden vrolijk mee hierin. Nou ja niet altijd. Wij hadden als taak om de papiertjes in de kistjes (waar de witlof in kwam) te vouwen. Dit saaie klusje, waar mijn zusje en ik geen zin in hadden werd leuk doordat ik samen met mijn zusje plannen bedacht hoe we dit zo efficiënt konden doen. Op die manier konden we zo snel mogelijk weer buiten spelen.

Later heb ik heel wat boeken verslonden over allerlei methodes die tijdswinst en structuur opleveren. 

Toen ik zo rond m’n 20e aan de slag ging als Directiesecretaresse zag ik hoe het management een boodschap moest overbrengen naar de werknemers. Het was overduidelijk dat hoe de leiding de boodschap overbracht een project kan maken of breken. Vanaf dat moment heb ik me ook verdiept in het aansturen van teams en welk emoties daarin spelen. Zo was er bijvoorbeeld een leider die al 3 stappen verder was in zijn hoofd en ik zag dat de werknemer nog niet begonnen was bij wijze van spreken. 

 

Ondernemer

Mijn baan als Directiesecretaresse ging veranderen en ik wilde al langer voor mezelf beginnen. Iets met structuur, online marketing en teams aansturen maar wist nog niet precies hoe en wat…

Totdat ik kennis maakte met het vakgebied Online Business Management/Integrator, overgewaaid uit de USA.

Ik wist meteen dat dit helemaal op mijn lijf geschreven was en dat ik dit moest gaan doen. 

Vol enthousiasme heb ik me ingeschreven bij de KVK als en startte mijn avontuur als ondernemer. Inmiddels ben ik al jaren verder en nog steeds voel ik het enthousiasme zoals ik dat op mijn eerste dag als ondernemer had.

Dagelijks werk ik met klanten met een inspirerende visie en ik help deze ondernemers hun bericht in de wereld te zetten.

 

 

netwerker

Ik ben een enorme netwerker zowel online als offline (in het bestuur van Ribizz) en breng mensen graag met elkaar in contact. Verder post ik regelmatig over samenwerken met een Integrator, effectief werken, virtuele teams en het Entrepreneurial Operating System (EOS). Volg mij op Instagram/Facebook en stuur me gerust een connectieverzoek als we nog niet geconnect zijn op Linkedin.

kort

samengevat

In opleiding Bedrijfskunde via ICM

Gecertificeerd Online Business Manager, Integrator en NIMA-B 

Gecertificeerd Agile leiderschap A -Agile coaching basics -Schouten&Nelissen

Diverse trainingen Online Marketing (o.a. Inner Circle – Frank Kern / Russell Brunson / Growth Hacking / Google Analytics)

Rocket Fuel University

Lid Female Integrator Mastermind

Passie voor online en technologie, structuur en Teams

Betrokken, pragmatisch & creatief, dol op een gedegen plan en planning

 

Heb je een vraag? Stuur me even een mail!