Christien Woltjer

passie voor online tools en techniek,

sportief, pragmatisch en creatief

vakantielanden: Nederland, IJsland en Ierland

top 3 “strenghts finder”:  learner, responsibility, positivity

Mijn passie

Het is mijn passie om de plannen van de ondernemer tot leven brengen. Daar waar de ondernemer zorgt voor de wat, zorg ik met mijn team voor de hoe. Ik geloof in online, technologie, structuur en intuïtie. Door de juiste inzet van deze mogelijkheden en technologie zal je bedrijf maar ook jij als ondernemer verder ontwikkelen.

Wanneer jij succes hebt, heb ik dat ook!

Ik ben een positief en pragmatisch ingestelde persoon en ik houd ervan nieuwe tools en vaardigheden te leren. Mijn werkervaring en techniek skills bieden voor elk probleem een oplossing. Ik weet welke acties er nodig zijn om jou en je onderneming te verbeteren/te optimaliseren.

Online Marketing

Het fascineert mij hoe het menselijk brein werkt en welke technieken in de marketing worden gebruikt. Ik volg Frank Kern op de voet en ben met Maartje Koper in mei 2018 naar San Diego geweest om een training van hem bij te wonen. Dit was een fantastische ervaring. Ik volg zijn programma’s (Inner Circle) en leer elke dag weer bij.

 

Structuur

Al vanaf heel jong ben ik bezig met structuur en hoe je zo efficient mogelijk met je tijd omgaat. Saaie klussen in het bedrijf van mijn ouders waar ik als tiener niet zo’n zin in had werden leuk doordat ik samen met mijn zusje plannen bedacht hoe we dit zo efficient konden doen. Later verdiept in Lean, Kaizens, Personal Kanban en Teamwork. De combinatie hiervan brengen je veel tijdswinst. Structuur, een goede basis en continu verbeteren in je organisatie zijn essentieel voor groei.

In het kort

Gecertificeerd Online Business Manager

Gecertificeerd voor NIMA-B 

Inner Circle – Frank Kern

Passie voor online en technologie.

Pragmatisch & creatief

Dol op een gedegen plan en planning

Structuur

Online Marketing

Vrijblijvend gesprek

Ik bespreek de mogelijkheden graag persoonlijk met je. Plan een vrijblijvend gesprek met mij waarin we kijken naar jouw bedrijf, plannen en ideeën maar ook naar knelpunten. Je kunt me bellen, mailen of appen, net wat jij makkelijk vind.