Christien Woltjer

dol op online en techniek, sportief, pure chocola

pragmatisch en creatief

vakantielanden: Nederland, IJsland en Ierland

top 3 “strenghts finder”:  learner, responsibility, positivity

Mijn passie

Ik word heel blij als ik jouw organisatie mag laten groeien. Ik heb als Directiesecretaresse gewerkt voor internationale bedrijven en dan kun je maar een klein gedeelte van het bedrijf laten groeien of optimaliseren.

Het is mijn passie om de plannen van de ondernemer tot leven brengen. Daar waar de ondernemer zorgt voor de wat, zorg ik voor de hoe. Ik geloof in online, internet mogelijkheden en technologie. Door de juiste inzet van deze mogelijkheden en technologie zal je bedrijf maar ook jij als ondernemer verder ontwikkelen.

Wanneer jij succes hebt, heb ik dat ook!

Ik ben een positief en pragmatisch ingestelde persoon en ik houd ervan nieuwe tools en vaardigheden te leren. Mijn werkervaring en techniek skills bieden voor elk probleem een oplossing. Ik weet welke acties er nodig zijn om jou en je onderneming te verbeteren/te optimaliseren. Ik weet voor elke klus de juiste persoon te vinden en zorg ervoor dat het werk gedaan wordt. Verder helpt mijn NIMA B en Online Business Managers opleiding om jouw bedrijf op de juiste manier te positioneren.

Wat doe ik nog meer?

Ik woon al weer 16 jaar in Tiel samen met Hessel en onze dochters Meike en Femke. Opgegroeid in een dorpje tussen Zutphen en Deventer, aan de IJssel en nu weer een woonplaats aan de rivier. Ik houd van het water en het rivierenlandschap.

In mijn vrije tijd sport ik heel graag en het liefste buiten. Hardlopen en wielrennen vind ik heerlijk. Verder dans ik graag Flamenco. Een passievolle dans waar je al je emoties in kwijt kan. Mijn droom is om een paar weken les te krijgen in Sevilla.
Onze huwelijksreis ging naar IJsland en we willen hier dolgraag nog een keer naar terug maar dan om een 4x4 drive door de binnenlanden te maken.

Als ik even niet actief of aan het werk ben lees ik graag een boek, knutsel ik met de kinderen of probeer ik een nieuwe app uit. The Room is een favoriet spelletje van mij.