Christien Woltjer

passie voor online tools en techniek,

sportief, pragmatisch en creatief

vakantielanden: Nederland, IJsland en Ierland

top 3 “strenghts finder”:  learner, responsibility, positivity

Mijn passie

Het is mijn passie om de plannen van de ondernemer tot leven brengen. Daar waar de ondernemer zorgt voor de wat, zorg ik voor de hoe. Ik geloof in online, technologie, structuur en intuïtie. Door de juiste inzet van deze mogelijkheden en technologie zal je bedrijf maar ook jij als ondernemer verder ontwikkelen.

Wanneer jij succes hebt, heb ik dat ook!

Ik ben een positief en pragmatisch ingestelde persoon en ik houd ervan nieuwe tools en vaardigheden te leren. Mijn werkervaring en techniek skills bieden voor elk probleem een oplossing. Ik weet welke acties er nodig zijn om jou en je onderneming te verbeteren/te optimaliseren. Ik weet voor elke klus de juiste persoon te vinden en zorg ervoor dat het werk gedaan wordt. Verder helpen mijn NIMA B en Online Business Managers opleiding om jouw bedrijf online te laten groeien. Ik houd mijn kennis over Online Ondernemen bij door regelmatig workshops en trainingen te volgen.

Wat doe ik nog meer?

In mijn vrije tijd sport ik heel graag en het liefste buiten. Wielrennen vind ik heerlijk en ik dans graag Flamenco. Een passievolle dans waar je al je emoties in kwijt kan. Mijn droom is om een paar weken les te krijgen in Sevilla.

Als ik even niet actief of aan het werk ben lees ik graag een boek, knutsel ik met de kinderen of probeer ik een nieuwe app uit. The Room is een favoriet spelletje van mij.

Mijn visie

Ik geloof in:

  • online en internet mogelijkheden
  • technologie in combinatie met communicatie
  • structureren
  • intuïtie

Door deze combinatie zal iedere organisatie groeien. Van kleine ondernemingen tot organisaties met meer dan 250 ton omzet/jaar.
De kennis die ik daarvan heb wil ik graag doorgeven. Er zijn zo veel mooie systemen, internetmogelijkheden die de dagelijkse operatie zo veel makkelijker maken en vaak nog leads/klanten opleveren ook als deze tools goed worden ingezet.

Al van kinds af aan houd ik mij bezig met het structureren van zaken zodat ik als persoon kan ontwikkelen maar ook mijn bedrijf kan verbeteren.

Ik heb dat toen ik nog in loondienst was gebruikt bij het uitvoeren van Kaizens en nu gebruik ik project management systemen om zaken te structureren.  Mijn kennis houd ik up-to-date door het verslinden van diverse boeken op dat vlak. Door middel van mijn intuitie en netwerk weet ik voor elke klus de juiste persoon te vinden en zorg ik ervoor dat het werk gedaan wordt. Mijn NIMA B opleiding helpt mijn klanten online te groeien.

De ondernemer van een groeiende organisatie heeft geen tijd meer voor de dagelijkse operatie. Hij vraagt zich af of hij ooit nog tijd heeft voor zijn klanten en strategie. Ik wil deze organisatie ondersteunen in haar groei door het structureren en vastleggen van systemen en te ondersteunen op het gebied van team management, operationeel management, project management en marketing/communicatie. Direct betrokken zijn en samenwerken bij de groei van een onderneming is mijn passie.

In het kort

Gecertificeerd Online Business Manager

Gecertificeerd voor NIMA-B 

Passie voor online en technologie.

Pragmatisch & creatief

Dol op een gedegen plan en planning

Vrijblijvend gesprek

Ik bespreek de mogelijkheden graag persoonlijk met je. Plan een vrijblijvend gesprek met mij waarin we kijken naar jouw bedrijf, plannen en ideeën maar ook naar knelpunten. Je kunt me bellen, mailen of appen, net wat jij makkelijk vind.
Contact