06 412 353 45 info@christienwoltjer.nl

Christien Woltjer

passie voor online tools en techniek,

sportief, pragmatisch en creatief

vakantielanden: Nederland, IJsland en Ierland

top 3 “strenghts finder”:  learner, responsibility, positivity

Mijn passie

Het is mijn passie om de plannen van de ondernemer tot leven brengen. Daar waar de ondernemer zorgt voor de wat, zorg ik met mijn team voor de hoe. Ik geloof in online, technologie, structuur en intuïtie. Door de juiste inzet van deze mogelijkheden en technologie zal je bedrijf maar ook jij als ondernemer verder ontwikkelen.

Wanneer jij succes hebt, heb ik dat ook!

Ik ben een positief en pragmatisch ingestelde persoon en ik houd ervan nieuwe tools en vaardigheden te leren. Mijn werkervaring en techniek skills bieden voor elk probleem een oplossing. Ik weet welke acties er nodig zijn om jou en je onderneming te verbeteren/te optimaliseren.

Online Marketing

Het fascineert mij hoe het menselijk brein werkt en welke technieken in de marketing worden gebruikt. Ik volg Frank Kern op de voet en ben met Maartje Koper in mei 2018 naar San Diego geweest om een training van hem bij te wonen. Dit was een fantastische ervaring. Ik volg zijn programma’s (Inner Circle) en leer elke dag weer bij. En niet alleen van hem maar ook van Russell Brunson en vele anderen op het gebied van Online Marketing. Ik heb in Nederland ook de nodige trainingen gevolgd op dat vlak (van google analytics tot growth hacking en alles ertussenin).

 

Structuur & agile werkwijze

Al vanaf heel jong ben ik bezig met structuur en hoe je zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaat. Saaie klussen in het bedrijf van mijn ouders waar ik als tiener niet zo’n zin in had werden leuk doordat ik samen met mijn zusje plannen bedacht hoe we dit zo efficiënt konden doen. Later verdiept in Lean, Kaizens, Personal Kanban en Teamwork. De combinatie hiervan brengen je veel tijdswinst. Structuur, een goede basis en continu verbeteren in je organisatie zijn essentieel voor groei.

Ik werk volgens de agile/lean coaching principes wat betekent dat ik je klanten altijd als uitgangspunt neem en de scrum methode toepas op projecten en online marketing 

Bij de constatering van een probleem, vraag, mogelijkheid, onbeantwoorde klantvraag etc. bepalen we  welke capaciteit (mensen!) daarvoor nodig is. En vervolgens welke ‘tool’ een bijdrage zou kunnen leveren aan het vervullen van de vraag.

 

In het kort

Gecertificeerd Online Business Manager en NIMA-B 

Gecertificeerd Agile leiderschap A -Agile coaching basics -Schouten&Nelissen

Diverse trainingen Online Marketing (o.a. Inner Circle – Frank Kern / Russell Brunson / Growth Hacking / Google Analytics)

Lid High Performance team van Angelique Piternella

Business Club Online Business Managers in Nederland

Passie voor online en technologie.

Betrokken, pragmatisch & creatief

Dol op een gedegen plan en planning

Structuur & Online Marketing

Vrijblijvend gesprek

Ik bespreek de mogelijkheden graag persoonlijk met je. Plan een vrijblijvend gesprek met mij waarin we kijken naar jouw bedrijf, plannen en ideeën maar ook naar knelpunten. Je kunt me bellen, mailen of appen, net wat jij makkelijk vind.

WhatsApp chat