Passie voor

balans, structuur en teams

werkt betrokken en pragmatisch

 

DOELGERICHT

Mijn ouders hadden in mijn tienertijd een tuinderij en mijn zusje en ik draaiden vrolijk mee hierin. Nou ja niet altijd. Wij hadden als taak om de papiertjes in de kistjes (waar de witlof in kwam) te vouwen. Dit saaie klusje, waar mijn zusje en ik geen zin in hadden werd leuk doordat ik samen met mijn zusje plannen bedacht hoe we dit zo efficiënt konden doen. Op die manier konden we zo snel mogelijk weer buiten spelen.

Later heb ik heel wat boeken verslonden over allerlei methodes die tijdswinst en structuur opleveren. Ik heb Kaizens gedraaid en me verdiept in Lean Agile werken zodat ik in jouw bedrijf altijd op zoek ben naar effectief werken maar ook efficiënt werken. Ik ben ervan overtuigd dat efficiëntie zorgt voor tijdwinst, energiewinst of verlaging van kosten die jouw bedrijf verder helpen.

Toen ik zo rond m’n 20e aan de slag ging als Directiesecretaresse zag ik hoe het management een boodschap moest overbrengen naar de werknemers. Het was overduidelijk dat hoe de leiding de boodschap overbracht een project kan maken of breken. Vanaf dat moment heb ik me ook verdiept in het aansturen van teams en welke emoties daarin spelen. Zo was er bijvoorbeeld een leider die al 3 stappen verder was in zijn hoofd en ik zag dat de werknemer nog niet begonnen was bij wijze van spreken. Ook daar wilde ik meer over leren dus een Training Agile Lean Teamcoaching gedaan. Hoe krijg je je team zo efficiënt mogelijk van A naar B.

Het bovenstaande heeft mij veel geleerd over hoe mensen reageren in werksituaties en hoe je mensen enthousiasmeert voor zaken of juist niet. In jouw bedrijf kan ik dus met alle lagen van het bedrijf communiceren en zal ik jou ook “coachen” in hoe je focus aanbrengt. Als wij als Integrator/Visionair duo focus weten aan te brengen in je organisatie komt dat de effectiviteit van je team ten goede.

 

ENTHOUSIASTE Ondernemer

Mijn baan als Directiesecretaresse ging veranderen en ik wilde al langer voor mezelf beginnen. Iets met bedrijfskunde, strategie, structuur en teams aansturen maar wist nog niet precies hoe en wat…

Totdat ik kennis maakte met het vakgebied Online Business Management/Integrator, overgewaaid uit de USA.

Ik wist meteen dat dit helemaal op mijn lijf geschreven was en dat ik dit moest gaan doen. 

Vol enthousiasme heb ik me ingeschreven bij de KVK als en startte mijn avontuur als ondernemer. Inmiddels ben ik al jaren verder en nog steeds voel ik het enthousiasme zoals ik dat op mijn eerste dag als ondernemer had.

Dagelijks werk ik met klanten met een inspirerende visie en ik help deze ondernemers hun bericht in de wereld te zetten. Sinds ik voor mezelf gestart ben heb ik niet stil gezeten want ik hou van leren en mijn vak ontwikkelen. In Amerika heb ik de Integrator opleiding gedaan om mezelf nog verder in mijn vak te verbeteren en klanten nog beter te helpen. Ik heb alles geleerd over het EOS (Entrepreneurial Operating System) maar dat vond ik echter nog niet voldoende. Ik wilde verdieping en verbreden en daarom ook een bedrijfskunde studie gestart. Het geeft mij enorm veel handvatten om jouw organisatie echt van alle kanten te bekijken en goed advies te geven over de koers en de stappen die je moet nemen om verder te groeien.

 

VERBINDING

Je haalt iemand in je organisatie die het beste uit jou, je medewerkers en de organisatie wil halen en iedereen in zijn of haar kracht zet. Het is mijn sterkte om de juiste personen aan te haken in jouw organisatie als dat nodig is.

Ik duik volledig in jouw organisatie en wil een volledig overzicht hoe het reilt en zeilt. Het is mijn talent om me dat snel eigen te maken en weet wat er speelt. Ik denk met je mee waar verbeterd kan worden

Samen een klus klaren en tot een goed einde brengen. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise en daar maak ik dankbaar gebruik van. Het is mijn talent om die expertise en talenten van de teamleden naar boven te halen en maximaal in te zetten in je organisatie. Samen met het team bepalen we de HOE van acties. Heb jij bedacht dat we product X op de markt brengen en heb je het product klaar dan ga ik samen met het team het product lanceren bijvoorbeeld. Jij kan je op andere zaken richten. Jouw team weet aan welke knoppen ze moet draaien. Ik breng al deze expertises samen en dan is 1 plus 1 echt 3. Ik ben niet alleen zorgzaam richting je team maar ook richting jou als visionaire ondernemer. Het is belangrijk dat jouw creativiteit en visie lekker kan werken.

Ik ben een netwerker zowel online als offline (Ribizz) en breng mensen graag met elkaar in contact. Mijn netwerk helpt ook jouw organisatie verder. Zoek jij een HR professional dan regel ik nog een kennismaking met een professional uit mijn netwerk in diezelfde week. Verder post ik regelmatig over samenwerken met een Integrator, effectief werken, virtuele teams en het Entrepreneurial Operating System (EOS). Volg mij op Instagram en stuur me gerust een connectieverzoek als we nog niet geconnect zijn op Linkedin.

 

team

Ik werk niet alleen maar werk samen met Operationeel Managers en andere professionals. De Operationeel Manager zorgt voor het dagelijks reilen en zeilen in de organisatie en zorgt er ook voor dat processen en data op orde zijn. Zij zorgen ook voor de dagelijkse aansturing van het team. Mijn rol ligt op het strategische stuk en het sturen op cijfers zodat het bedrijf stappen voorwaarts maakt. Door de inzet van zowel een Integrator als Operationeel Manager in je bedrijf heb je maximale inzet en ook bezetting. Het geeft je ook een stukje zekerheid als ondernemer.

kort

samengevat

  • Opleiding Bedrijfskunde via ICM
  • Gecertificeerd Integrator en NIMA-B 
  • Gecertificeerd Agile leiderschap A -Agile coaching basics -Schouten&Nelissen
  • Diverse trainingen Online Marketing (o.a. Inner Circle – Frank Kern / Russell Brunson / Growth Hacking / Google Analytics)
  • Rocket Fuel University
  • Lid Female Integrator Mastermind
  • Passie voor online en technologie, structuur en Teams
  • Betrokken, pragmatisch & creatief, dol op een gedegen plan en planning

 

plan do check act-procesverbetering

Keertje kennismaken?

Ben je benieuwd hoe wij jou als visionaire ondernemer binnen één maand uit de operatie halen, zodat jij je volledig kunt richten op de verdere ontwikkeling en strategie van jouw organisatie?