Integrators

die jou snel en vakkundig uit de operatie van je bedrijf halen

met wie werk ik graag samen

Superhelden

Integrator

In 2013 is ze gestart als virtueel assistent. Haar eerste opdracht was werken voor een business coach bij wie ze enorm veel geleerd heeft over online ondernemen. In de loop van de jaren heeft ze zich ontwikkeld tot allround VA+ en sparringpartner.

In de laatste paar jaar ontdekte ze dat haar voorliefde uitgaat naar (technische) processen, strategie, het bouwen van een team en programmamanagement (alles rondom het inrichten, communiceren, plannen en leveren van (online) trainingen en trajecten).

Lees verder…

Esther Braam

Integrator

Jorine is jouw rots in de branding als Integrator. Ze staat schouder aan schouder met enthousiaste ondernemers zoals jij. Haar taak? Zorgen dat alles binnen je bedrijf soepel verloopt, zodat het kan groeien en bloeien. Met Jorine aan je zijde houd jij makkelijk het stuur van je onderneming vast en zet je koers naar succes.

Jorine is van alle markten thuis. Of het nu gaat om projecten leiden, je bedrijf slim inrichten, de juiste mensen vinden, of gewoon een goed gesprek over je bedrijf, zij staat klaar. Met haar ervaring in zoveel verschillende gebieden, is ze de perfecte sparringpartner voor elke ondernemer.

Lees verder ….

Jorine Wolf

Integrator

Maak kennis met Bianca, onze Superheld in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen.

Haar passie voor het creëren van efficiëntie en helderheid in processen maakt haar een geweldige kracht voor elk team dat streeft naar groei en optimalisatie volgens het Entrepreneurial Operating System (EOS). Met een unieke combinatie van technische bekwaamheid en strategisch inzicht, helpt Bianca bedrijven hun doelen te bereiken door middel van effectieve data-analyse en procesverbetering.

Lees verder …

Bianca van Vlijmen

Integrator

Laura heeft jarenlange ervaring in managementrollen. Ze was zes jaar vestigingsmanager in de uitzendbranche, daarna office- en businessmanager bij een re-integratiebedrijf, en haar laatste baan in loondienst was als depotmanager bij PostNL. In al deze rollen vertaalde ze de grote bedrijfsdoelen en koers naar strategische plannen voor de korte en middellange termijn voor haar vestiging of depot. En niet alleen plannen maken, maar ze ook uitvoeren!

Lees verder …

Laura Berns-van Unen

Junior Integrator

Rianne is afgestudeerd in Economie, met een specialisatie in internationaal ondernemen en marketing. In haar loopbaan heeft ze veel verschillende ervaringen opgedaan. Zo heeft ze gewerkt in marktonderzoek, waar ze een totaaloverzicht had van operationele processen: van prijsstelling en planning tot budgetbeheer en kostenbesparing.

Lees verder …

Rianne Jonker

Integrator

Als COO en Operationeel Manager in de maak-industrie en aanverwante technische dienstverlening, is hij een expert in het aanbrengen van structuur binnen interne organisaties. Zijn specialiteit is om ervoor te zorgen dat alles binnen het bedrijf in lijn is met de bedrijfsstrategie, zodat alles soepel en efficiënt verloopt.

Lees verder …

Rudolf Prins

Soms hebben onze klanten iets heel specifieks nodig. Of het nou gaat om een VA die de kneepjes van een bijzonder vakgebied kent, een boekhouder die met cijfers kan toveren, een SEO-specialist die onze website laat stralen, of een video-expert die betoverende beelden maakt. Voor al deze speciale talenten heb ik een geheime truc: mijn uitgebreide netwerk! Dankzij de vele geweldige professionals die ik ken, vinden we altijd de perfecte match voor elk project.