Integrator team

met wie werk ik graag samen

Superhelden

Integrator

In 2013 is ze gestart als virtueel assistent. Haar eerste opdracht was werken voor een business coach bij wie ze enorm veel geleerd heeft over online ondernemen. In de loop van de jaren heeft ze zich ontwikkeld tot allround VA+ en sparringpartner.

In de laatste paar jaar ontdekte ze dat haar voorliefde uitgaat naar (technische) processen, strategie, het bouwen van een team en programmamanagement (alles rondom het inrichten, communiceren, plannen en leveren van (online) trainingen en trajecten).

Daardoor ontstond haar wens om door te groeien naar Integrator. Om goed beslagen ten ijs te komen heeft ze de opleiding Strategisch Succes bij de Academie voor Virtueel Professionals gevolgd en met succes afgerond.

Lees verder…

Esther Braam

Integrator

Integrator

Maak kennis met Bianca, onze Superheld in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Als Integrator (EOS) brengt zij niet alleen structuur en overzicht aan in elke organisatie, maar haar buitengewone vaardigheden in Excel stellen haar in staat om gegevens om te zetten in waardevolle inzichten. Bianca is een tovenaar als het gaat om het visualiseren van informatie, waardoor complexe data begrijpelijk en toegankelijk wordt voor iedereen binnen het bedrijf.

Haar passie voor het creëren van efficiëntie en helderheid in processen maakt haar een geweldige kracht voor elk team dat streeft naar groei en optimalisatie volgens het Entrepreneurial Operating System (EOS). Met een unieke combinatie van technische bekwaamheid en strategisch inzicht, helpt Bianca bedrijven hun doelen te bereiken door middel van effectieve data-analyse en procesverbetering.

Als je op zoek bent naar een Integrator (EOS) die niet alleen uitblinkt in het organiseren van workflows maar ook in het empoweren van teams door heldere data-analyse, dan is Bianca de perfecte aanvulling op je organisatie. 

Lees verder …

Bianca van Vlijmen

Integrator

Integrator

Jorine is jouw rots in de branding als Integrator. Ze staat schouder aan schouder met enthousiaste ondernemers zoals jij. Haar taak? Zorgen dat alles binnen je bedrijf soepel verloopt, zodat het kan groeien en bloeien. Met Jorine aan je zijde houd jij makkelijk het stuur van je onderneming vast en zet je koers naar succes.

Jorine is van alle markten thuis. Of het nu gaat om projecten leiden, je bedrijf slim inrichten, de juiste mensen vinden, of gewoon een goed gesprek over je bedrijf, zij staat klaar. Met haar ervaring in zoveel verschillende gebieden, is ze de perfecte sparringpartner voor elke ondernemer.

Dankzij haar brede kennis en ervaring helpt Jorine je bedrijf zich voor te bereiden op elke nieuwe fase. Ze is niet alleen een expert in het netjes houden van de interne zaken, maar ook in het helpen groeien van je bedrijf. Met Jorine als jouw Integrator (EOS), is je bedrijf klaar om te schitteren.

Lees verder ….

Jorine Wolf

Integrator

Junior Integrator

Maak kennis met Crystal, onze stralende Superheld die van Virtual Assistant naar een geweldige Integrator (EOS) aan het groeien is. Crystal heeft een bijzondere gave: ze maakt het leven van ondernemers een stuk gemakkelijker door alles lekker geordend en gestructureerd te houden.

Als Integrator zorgt Crystal ervoor dat alles binnen je bedrijf op rolletjes loopt. Ze is een meester in het aanbrengen van structuur, zodat jij je kunt focussen op wat je het liefste doet: je bedrijf laten groeien. Met Crystal aan je zijde, hoef je je geen zorgen te maken over de dagelijkse rompslomp. Zij pakt dit met beide handen aan, zodat jij je kunt richten op de grote dromen en plannen voor je bedrijf.

Crystal is meer dan zomaar een assistent; ze is een echte partner in groei. Ze helpt ondernemers niet alleen bij het organiseren van hun bedrijf, maar zorgt ook dat ze klaar zijn voor de volgende stap. Haar passie ligt in het ondersteunen van bedrijfsleiders om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Lees verder …

Crystal Glunder

Junior Integrator

Soms hebben onze klanten iets heel specifieks nodig. Of het nou gaat om een VA die de kneepjes van een bijzonder vakgebied kent, een boekhouder die met cijfers kan toveren, een SEO-specialist die onze website laat stralen, of een video-expert die betoverende beelden maakt. Voor al deze speciale talenten heb ik een geheime truc: mijn uitgebreide netwerk! Dankzij de vele geweldige professionals die ik ken, vinden we altijd de perfecte match voor elk project.