Ondernemersacademie

Leer in 6 overzichtelijke modules hoe jij meer overzicht en grip krijgt

op je business

De uitdaging

Jij bent klaar voor de volgende stap in je bedrijf. Je bent je bedrijf gestart vanuit een passie voor je product of dienst. Nu sta je echter op het punt dat het wat chaotisch voelt voor je. Je voelt dat je business wel wat structuur kan gebruiken maar om daar nu gelijk iemand voor in te huren gaat je nog wat ver.

Je wil je graag focussen op het verbeteren van de basis van je bedrijf. Zorgen dat er een stabiele basis komt waarmee je bedrijf verder kan groeien. Rust voelen omdat je weet hoe je je doelen gaat bereiken.

Je hebt misschien al de nodige online trainingen gevolgd maar die waren vooral ingestoken in hoe je bijvoorbeeld een online academie ontwikkelt en verkoopt. Dat heb je lekker opgepakt en werkt goed. Je merkt echter dat het wat stuurloos voelt. Je zou wat meer structuur willen aanbrengen in wie wat doet in je organisatie, aandacht besteden aan kernwaarden en strategie en de acties die daarbij horen. Ook een data dashboard staat op je wensenlijst maar waar begin je?

Nee, ik wil eerst de whitepaper aanvragen.

De oplossing

Omdat je groei wilt realiseren zul je effectiever en efficiënter moeten ondernemen anders loop je vroeg of laat tegen jezelf aan.

In mijn academie voor ondernemers heb ik alle lessen die ik geleerd heb als Integrator de afgelopen jaren verwerkt. Door middel van praktijkverhalen neem ik je mee in wat jij kan doen om de basis van je bedrijf te versterken en vooral HOE je dat kan doen. Er zijn al zo veel boeken volgeschreven in WAT je zou moeten doen in je bedrijf maar HOE je dat dan daadwerkelijk doet is nog een ding. 

Ik neem je stap voor stap mee en geef je veel praktijk-voorbeelden en een prachtig werkboek. Je gaat dus echt stappen zetten.

Het resultaat

Als jij alle stappen volgt en het werkboek invult. De acties uitvoert die je zelf samen met mijn video’s hebt uitgestippeld heb je een sterke basis staan voor de verdere groei van je bedrijf!

In de academie behandelen we mijn GUIDE methode:

Grip: Behoud de controle en het overzicht over alle bedrijfsaspecten, van management tot je operatie, voor een stabiel bedrijf. 

Uitvoering: Focus op de meest effectieve uitvoering van plannen en strategieën. Niet alleen plannen maken, maar ook daadwerkelijk handelen en de plannen omzetten in acties. Het gaat om het in praktijk brengen van ideeën en het realiseren van doelstellingen.

Initiatief: Het nemen van initiatief en het proactief benaderen van kansen en uitdagingen. Moedig innovatie en creatief denken aan om vooruitgang te stimuleren.

Duidelijkheid: Zorg voor heldere communicatie, doelen en richtlijnen. Duidelijkheid in alle bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt en helpt bij het vaststellen van een consistente richting.

Evaluatie: Handhaaf een regelmatige beoordeling van processen, strategieën en resultaten. Dit bevordert een cultuur van leren, aanpassen en voortdurende verbetering.

Je krijgt er ook een uur coaching van mij bij!!

 

Na het volgen van de stappen voel je overzicht en structuur. Je weet waar je naar toe vaart met je ondernemersboot en je weet ook hoe je dat gaat bereiken en hoe je die prachtige zee over gaat varen.

Wat krijg je en wat is je investering?

Door het volgen van de lessen krijg je het inzicht waar je kan/moet verbeteren voor verdere groei en hoe je je resultaten gaat halen.

Hoe ziet de academie eruit?

 • 6 modules die dieper in gaan hoe je de juiste strategie uitstippelt, daar een data dashboard aan koppelt, je teamleden op 1 lijn krijgt en ervoor zorgt dat je backoffice als een zonnetje loopt.
 • Meer dan 20 lessen die bestaan uit een praktijkverhaal, theorie en verdiepende vragen waarmee je je werkboek gaat vullen. Diverse uitleg video’s voor de theorie.
 • Heel veel tools, spreadsheets, templates en praktische handvatten om gelijk uit te voeren in je organisatie.
 • Een verhelderend werkboek waarmee je jouw blauwdruk hebt voor je organisatie. Als deze gevuld is heb je je strategie, doelen, acties en hoe je deze gaat behalen op een rij. Dit handboek geeft je overzicht en rust.
 • 1,5 uur durende call waarin je een spiegel wordt voorgehouden en er focus wordt aangebracht.
 • Diverse modellen als EOS, Lean, Business Model Canvas,  OKR’s, SWOT, McKinsey etc. zijn verwerkt in makkelijk uit te voeren templates en tools.

 

Brons

Je krijgt:

 • 12 maanden toegang tot de academie.
  • 1-op-1 online sessie van een uur met Christien

  Je investering: € 249,– excl. BTW

  Zilver

  Je krijgt alles van Brons plus:

  • 3x een 2 maandelijkse sessie voor het stellen van je vragen of het helder krijgen van je strategie bijvoorbeeld.

  Je investering: € 549,– excl. BTW

  Goud

  Je krijgt alles van Zilver plus:

  • Een 1-op-1 live sessie met Christien van 4 uur waarin de strategie van je bedrijf volledig wordt uitgewerkt.

  Je investering: € 1.500,– excl. BTW

  Nee, ik wil eerst de whitepaper aanvragen.

  Wie is Christien

  • Gecertificeerd Bedrijfskundige 
  • Gecertificeerd Integrator en NIMA-B 
  • Gecertificeerd Agile leiderschap A -Agile coaching basics 
  • Diverse trainingen Online Marketing (o.a. Inner Circle – Frank Kern / Russell Brunson / Growth Hacking / Google Analytics)
  • Rocket Fuel University
  • Lid Female Integrator Mastermind
  • Passie voor online en technologie, structuur en Teams
  • Betrokken, pragmatisch & creatief, dol op een gedegen plan en planning
  • 35+ klanten geholpen
  plan do check act-procesverbetering