Bianca van Vlijmen

Wat is je specialisatie als Integrator?

Maak kennis met Bianca, onze Superheld in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Als Integrator (EOS) brengt zij niet alleen structuur en overzicht aan in elke organisatie, maar haar buitengewone vaardigheden in Excel stellen haar in staat om gegevens om te zetten in waardevolle inzichten. Bianca is een tovenaar als het gaat om het visualiseren van informatie, waardoor complexe data begrijpelijk en toegankelijk wordt voor iedereen binnen het bedrijf.

Haar passie voor het creëren van efficiëntie en helderheid in processen maakt haar een geweldige kracht voor elk team dat streeft naar groei en optimalisatie volgens het Entrepreneurial Operating System (EOS). Met een unieke combinatie van technische bekwaamheid en strategisch inzicht, helpt Bianca bedrijven hun doelen te bereiken door middel van effectieve data-analyse en procesverbetering.

Als je op zoek bent naar een Integrator (EOS) die niet alleen uitblinkt in het organiseren van workflows maar ook in het empoweren van teams door heldere data-analyse, dan is Bianca de perfecte aanvulling op je organisatie. 

Bedrijfsadviseur plus

Pragmatisch, Punctueel en Doorzetter

Aansturing en coaching team

Wie is Bianca?

Bianca houdt heel veel van buiten zijn. Als ze even niet werkt, vindt ze het heerlijk om een wandeling te maken. Ze geniet van de frisse lucht en de mooie natuur in Nederland. In het weekend gaat ze graag naar buiten om door het landschap te lopen.

Bianca houdt ook van skiën en is vooral te vinden in Oostenrijk, maar Scandinavie en Canada staan hoog op haar wensenlijst. Ze vindt het geweldig om door de sneeuw te glijden en te genieten van het winterse landschap. Voor haar is een skivakantie de perfecte manier om te ontspannen, plezier te hebben en even helemaal los te komen van haar werk. “

Waar kun je haar wakker voor maken?

Bianca is iemand die enorm van haar slaap geniet. Ze zegt altijd dat ze het liefst ongestoord blijft dromen. Goed slapen vindt ze heel belangrijk, omdat ze zich daardoor de volgende dag weer helemaal fit voelt.

Maar stel dat je een hele goede reden hebt om haar toch wakker te maken, zorg dan dat je iets lekkers bij je hebt. En met ‘iets lekkers’ bedoelt Bianca vooral salmiakdrop. Dat vindt ze zo heerlijk dat het haar zelfs blij kan maken als ze midden in de nacht wakker wordt gemaakt.

Er is nog iets waarvoor Bianca graag haar warme bed uitkomt, en dat is de schoonheid van een winters landschap. Ze houdt van de stilte en de witte wereld die zo rustig en mooi is. Als er buiten sneeuw ligt, kan ze daar eindeloos van genieten. Ze vindt het zelfs zo mooi dat ze er midden in de nacht voor op zou staan. Dus, als je haar wakker maakt, vertel dan dat er buiten een prachtig winter wonderland te zien is. Dan is de kans groot dat ze meteen haar warme sokken aantrekt om het samen met jou te gaan bekijken.

Wat is haar passie en drive ?

Haar doel is om ondernemers te helpen zijn/haar business te runnen door mee te denken qua processen/werkinrichting. Zodat de ondernemer hierdoor efficiënter werkt, tijd & geld bespaart, en zodoende genoeg energie & tijd heeft om te doen waar hij/zij goed in is (of voor privé). Grote organisaties hebben hiervoor afdelingen met procesmanagers in dienst, Bianca wil er voor de kleinere/middelgrote organisaties zijn en hiermee een sparringpartner vormen voor de ondernemer.

Ze vind het fijn om mensen te helpen, te ontzorgen, zodat anderen groeien en hun grenzen verleggen. De positieve resultaten hiervan zien, geeft haar de kick om door te gaan.
Praktisch werk schuw ze ook zeker niet. Meehelpen ‘met de ‘poten in de klei staan’, zoals het zelf zegt, helpt haar om een beter beeld te krijgen van de processen en van de organisatie. Als zij tijdens het werk echter moet concluderen dat processen te lang duren / inefficiënt zijn dan zal zij altijd proberen de processen simpeler of slimmer te maken.
Ze bekijkt graag het grotere plaatje van de organisatie en zoekt dan naar verbeteringen, mét de ondernemer zelf.

Oh….en ook zeker niet onbelangrijk, Bianca brengt graag wat humor in het werk.

Integrator: inzicht in data

In het kort

Locatie: Driebergen of Online

Opleiding: Accountancy

Expertise: Processen, Structuur en Overzicht

Voorkeur: Bedrijven in de gezondheidszorg of daaraan gerelateerd

Niet haar sterkste kant: Snel beslissingen nemen zonder alle details te kennen

Werkt het liefste voor: Mensen die communiceren (geen dubbele agenda) en open staan voor nieuwe ideeën. Liever werk ik niet voor ondernemers die ideen half afronden en n een vluchtige poging alweer naar het volgende idee hoppen. Daarnaast werkt ze liever niet met mensen die geen verantwoordelijkheid nemen.

Denker

Crystallizer: Integrator:  80 | Visionair: 52

Keertje kennismaken?

Ben je benieuwd hoe wij jou als visionaire ondernemer ondersteunen?