Jorine Wolf

Wat is je specialisatie als Integrator?

Jorine is jouw rots in de branding als Integrator. Ze staat schouder aan schouder met enthousiaste ondernemers zoals jij. Haar taak? Zorgen dat alles binnen je bedrijf soepel verloopt, zodat het kan groeien en bloeien. Met Jorine aan je zijde houd jij makkelijk het stuur van je onderneming vast en zet je koers naar succes.

Jorine is van alle markten thuis. Of het nu gaat om projecten leiden, je bedrijf slim inrichten, de juiste mensen vinden, of gewoon een goed gesprek over je bedrijf, zij staat klaar. Met haar ervaring in zoveel verschillende gebieden, is ze de perfecte sparringpartner voor elke ondernemer.

Dankzij haar brede kennis en ervaring helpt Jorine je bedrijf zich voor te bereiden op elke nieuwe fase. Ze is niet alleen een expert in het netjes houden van de interne zaken, maar ook in het helpen groeien van je bedrijf. Met Jorine als jouw Integrator (EOS), is je bedrijf klaar om te schitteren.

Bedrijfsadviseur plus

Conceptueel denken, Doelgericht en Doortastend

Aansturing en coaching team

Wie is Jorine?

Ontmoet Jorine, onze levensgenieter en energieke Integrator. Ze vindt niets heerlijker dan dansen en zingen, of ze nu thuis is of soms stiekem op de werkvloer. Met haar dansmoves brengt ze overal een vrolijke noot.

Jorine houdt ook van wandelen. Lekker buiten zijn, frisse lucht inademen en haar hoofd leegmaken. Zo komt ze tot rust en kan ze er daarna weer helemaal tegenaan.

Maar het allermeest geniet Jorine van tijd doorbrengen met mensen die haar dierbaar zijn. Samen eten, een dansje wagen of gewoon gezellig borrelen – dat zijn de momenten die ze koestert.

Waar kun je haar wakker voor maken?

En heb je ooit de perfecte manier nodig om Jorine wakker te maken? Met sushi of chocola maak je haar op elk moment blij. Dag of nacht, het maakt niet uit, voor deze lekkernijen komt ze graag haar bed uit.

Jorine is niet alleen een vrolijke persoon, maar ook een onmisbare Integrator die haar persoonlijke passies en professionaliteit op een unieke manier combineert. Haar energie en levenslust zijn aanstekelijk, waardoor ze een positieve impact heeft op iedereen om haar heen.

Wat is haar passie en drive ?

Jorine is er om ondernemers te helpen op een stevige manier te groeien en klaar te zijn voor nieuwe avonturen. Waar ze echt van houd, is samen werken aan het beter worden in wat je doet en wie je bent. Dat noemen we leiderschap ontwikkelen, zowel voor jezelf als voor anderen.

Drie dingen vind Jorine superbelangrijk:

  1. Autonomie – Ik geloof erin dat jij de touwtjes in handen hebt over wat je doet.
  2. Ontwikkeling – Beter worden, elke dag weer, dat is waar het om draait.
  3. Vertrouwen – Dit is de basis van alles wat we samen doen.

Met deze waarden als kompas, helpt zij je jouw bedrijf te laten groeien naar geweldige nieuwe mogelijkheden. Jorine maakt graag mensen en de wereld om haar heen een beetje beter. Samen bouwen aan een toekomst waarin jij en je bedrijf niet alleen groeien, maar ook bloeien.

Sparringpartner

In het kort

Locatie: Deventer of Online

Opleiding: Hotel Management School, Post HBO loopbaanbegeleiding, NLP practioner

Expertise: Sterke basis in gastvrijheidsmanagement, loopbaanontwikkeling, en neuro-linguïstisch programmeren. Ondersteunen van ondernemers en professionals bij hun persoonlijke en professionele groei.

Voorkeur: Ze is gepassioneerd over het helpen van individuen om hun volledige potentieel te bereiken.

Niet haar sterkste kant: zeer technische onderwerpen buiten haar domein van persoonlijke ontwikkeling en leiderschapscoaching.

Werkt het liefste voor:  ondernemers en professionals die gemotiveerd zijn om te groeien en te ontwikkelen. Haar ideale cliënt is iemand die openstaat voor verandering.

Kolbe: 8-5-6-2

Crystallizer: Integrator:  | Visionair:

Keertje kennismaken?

Ben je benieuwd hoe wij jou als visionaire ondernemer ondersteunen?