Crystal Glunder

Wat is je specialisatie als Integrator?

Maak kennis met Crystal, onze stralende Superheld die van Virtual Assistant naar een geweldige Integrator (EOS) aan het groeien is. Crystal heeft een bijzondere gave: ze maakt het leven van ondernemers een stuk gemakkelijker door alles lekker geordend en gestructureerd te houden.

Als Integrator zorgt Crystal ervoor dat alles binnen je bedrijf op rolletjes loopt. Ze is een meester in het aanbrengen van structuur, zodat jij je kunt focussen op wat je het liefste doet: je bedrijf laten groeien. Met Crystal aan je zijde, hoef je je geen zorgen te maken over de dagelijkse rompslomp. Zij pakt dit met beide handen aan, zodat jij je kunt richten op de grote dromen en plannen voor je bedrijf.

Crystal is meer dan zomaar een assistent; ze is een echte partner in groei. Ze helpt ondernemers niet alleen bij het organiseren van hun bedrijf, maar zorgt ook dat ze klaar zijn voor de volgende stap. Haar passie ligt in het ondersteunen van bedrijfsleiders om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je op zoek bent naar iemand die je bedrijf echt vooruit helpt, iemand die structuur brengt en je ondersteunt in groei, dan is Crystal jouw ideale Integrator (EOS). Met haar hulp is de weg naar succes helder en overzichtelijk

 

Bedrijfsadviseur plus

Daadkrachtig, Communicatief vaardig en Vriendelijk

Automatiseren en structureren

Wie is Crystal?

Crystal haar wortels diep liggen in Suriname, maar helemaal thuis in Amsterdam. Samen met haar man en trouwe viervoeter vormt ze een hecht team. Crystal houdt van de gezellige momenten: samen zijn met vrienden en familie, genietend van lekkere hapjes en drankjes. Dat zijn de keren dat haar huis het meest bruisend en levendig is.

Maar het wordt pas echt feest als de muziek aan gaat. Goede tunes zijn voor Crystal het recept voor plezier. Voetjes van de vloer en dansen maar! Ze gelooft sterk in de kracht van muziek om mensen samen te brengen en een lach op ieders gezicht te toveren.

Waar kun je haar wakker voor maken?

En heb je ooit een perfecte manier nodig om Crystal’s dag (of nacht) te maken? Eén woord: PATAT (of friet, als je dat liever zegt). Dat is haar ultieme guilty pleasure. Of het nu midden in de nacht is of na een lange dag, een portie goudgele frietjes maakt haar altijd blij.

Crystal is niet alleen iemand die geniet van de mooie momenten in het leven; ze is ook iemand die haar passies en vreugde deelt met de mensen om haar heen. Haar warmte en energie maken haar tot een fantastische vriendin en een onmisbare Integrator.

Wat is haar passie en drive ?

Crystal is iemand die van aanpakken weet. Ze zet zich voor de volle 100% in omdat ze echt iets moois wil bereiken. Voor haar is het superbelangrijk dat ze niet alleen naar het doel zelf kijkt, maar ook naar de mensen met wie ze werkt. Ze weet dat iedereen anders is en vindt het een uitdaging om uit te zoeken wat het beste werkt voor iedere persoon.

Haar grootste drijfveer? Zorgen dat alles op de beste manier gebeurt. Ze neemt haar werk heel serieus en is altijd bezig met hoe ze doelen kan bereiken, terwijl ze iedereen in haar team op een positieve manier benadert. 

Crystal gelooft erin dat succes komt wanneer je goed samenwerkt en elkaar begrijpt. Haar passie voor het behalen van resultaten en haar vermogen om echt naar mensen te kijken, maakt haar uniek. Ze helpt iedereen om samen vooruit te gaan, en dat is wat haar zo’n fantastische drijfveer geeft.

Sparringpartner

In het kort

Locatie: Amsterdam of Online

Opleiding: HBO Pedagogiek en Docenten opleiding

Expertise: Agile of andere vormen van efficient werken

Voorkeur: GGZ-instellingen / bedrijven in de gezondheidszorg of daaraan gerelateerd

Niet haar sterkste kant: Data en analyse van gegevens

Werkt het liefste voor:  Een visionair die zich laat leiden

83% denker

Crystallizer: Integrator:  79 | Visionair: 54

Keertje kennismaken?

Ben je benieuwd hoe wij jou als visionaire ondernemer ondersteunen?