Strategiesessie 

In één dagdeel inzicht en een plan om je doelstellingen te halen

De uitdaging

Jij hebt behoefte aan structuur en overzicht en een doordacht plan waarmee je je doelstellingen gaat halen dit jaar en de volgende jaren.

Je wilt inzicht en/of structuur in:

1. De acties die je moet nemen en wanneer om je doelstellingen te halen dit jaar.

2. Jouw pijnpunten – waar houd jij de groei van je eigen business tegen.

3. Hoe je team er nu uit ziet en hoe het eruit moet zien in de toekomst.

4. Hoe je data dashboard eruitziet (zowel marketing als financieel gezien).

5. Welke processen er nodig zijn om je doelstellingen te halen.

Bedrijfsadviseur plus
Bedrijfsadviseur plus

De oplossing

In 4 uur gaan we aan de slag met jouw wensen, eisen en strategie. Ik kom bij voorkeur naar jou toe en haak vooral je operationeel manager of andere medewerker aan bij deze sessie als je dat wil. Nadat ik in de strategiesessie je hoofd heb “leeggehaald”  leg ik alle afspraken mb.t. strategie, projecten en acties vast in 1 document.

Daarin staat waar jij en je team aan gaan werken en welke zaken jij als ondernemer en visionair hebt te doen om bijvoorbeeld taken over te dragen naar een teamlid.

Je voelt na de strategiedag dat je energie terug is en dat je weer met focus en nieuw enthousiasme naar de toekomst kijkt. Het is heel erg fijn om het overzicht te hebben welke stappen je morgen moet nemen om je doelen te bereiken.

Het resultaat

 • Inzicht in de issues in je organisatie en hoe je deze gaat aanpakken de komende maanden. Je zorgen worden daarmee uit de weg geruimd!
 • Plan van aanpak hoe jij je doelstellingen gaat halen het komende jaar en de komende kwartalen volgens het Entrepreneurial Operating System ®. De duidelijkheid van dit systeem stelt jou gerust.
 • Inzicht in waar je staat met je organisatie en team en waar je naar toe groeit. Dit geeft je perspectief en ook een tinteling van opwinding voor wat er mogelijk is.
 • Organisatieschema nu en over 1 jaar/ 3 jaar.
 • Eerste opzet Data Dashboard zodat je weet waar je op moet sturen. Dit geeft je het gevoel controle te hebben over je organisatie en het groeipad dat je loopt.
 • Tips en trucs om met processen aan de slag te gaan en deze te implementeren waar nodig. Daarmee heb jij de tools en strategieën in handen die nodig zijn om te groeien naar een efficiëntere organisatie.
 • Je hebt vertrouwen dat je je doelstellingen gaat halen en dat geeft jou enorm veel rust.

  Integrator
  Bedrijfsadviseur plus

  Wat krijg je en wat is je investering

  Je krijgt:

  • Uitgebreide eerste (online) kennismaking.
  • Het format van de strategiesessie ter voorbereiding, met het boek Traction.
  • Een 4 uur durende strategiesessie bij jou op locatie en samen met je operationeel manager of andere medewerker die betrokken zal zijn bij de implementatie van de strategie.
  • Na de strategiesessie een kant en klaar plan welke acties gaan bijdragen aan je doelen en wie wat en wanneer gaat uitvoeren.
  • Gedurende de eerste maand na ontvangst van het plan onbeperkt vragen stellen via whatsapp of email.
  • Ongeveer een maand na de strategiedag hebben we samen een online gesprek (van 90 min) om te bespreken hoe het gaat en of je tegen issues aanloopt.

  Je investering: € 995,– excl. BTW

  Klanten aan het woord

  De strategiesessie met Christien was precies wat het moest zijn. Concreet en tastbaar uitwerken van alles wat in mijn hoofd zat. De doelen, actiepunten, focus en belemmeringen zijn kraakhelder in kaart gebracht en met naam en rugnummer omgevormd naar haalbare actiepunten. De sessie heeft precies opgeleverd wat het moest opleveren, namelijk: grip op de groei.

  Een onverwacht voordeel van deze sessie was dat het je meteen in dezelfde sessie al vertrouwen geeft in de toekomst. Daar waar de onduidelijkheid gepaard ging met onzekerheid en stress, gaat de helderheid en grip gepaard met vertrouwen en plezier. Na de sessie was er meteen meer ruimte voor plezier in het werk.

  Grip, overzicht, vertrouwen en focus!

  Bob Caris

  Directeur & Psycholoog NIP, Fast Lane Vitality

  Keertje kennismaken?

  Ben je benieuwd hoe wij jou als visionaire ondernemer gedurende een strategiesessie

  richting geven in je organisatie?