Waar zie jij jezelf over 5 jaar?
Dat is een interessante vraag in deze gekke Corona tijd en weet je wat; ik blijf dromen en plannen zoals ik eerder al deed. Ik blijf mijn doelgroep onderzoeken en bevragen: sluit mijn product nog aan of moet ik hier of daar aanpassen?

Duss… waar zie ik mezelf over 5 jaar?
CEO van een miljoenen bedrijf? Nee hoor, het gaat mij erom zo veel mogelijk ambitieuze en creatieve ondernemers te ondersteunen; vooral in deze tijd.

Hoe ziet dat eruit?
De business blueprint die ik nu aan het ontwikkelen ben is dan geheel doorontwikkeld en er zijn 3 teams bestaande uit een OBM en een aantal VA’s fulltime bezig de dromen te realiseren van serieuze ondernemers.

De business blueprint is gebaseerd op het Entrepreneurial Operating System (EOS) van Gino Wickman en bestaat uit een aantal elementen:
Vision, data, process & automation, traction, issues en people.
Ik kan je ook zeker het boek Traction aanbevelen, daarin wordt het proces rondom deze elementen goed uitgelegd.
Met name als je verder wil automatiseren, opschalen en groeien is het interessant voor je.

De volgende stap in je bedrijf
Heb je alle onderdelen op orde dan ben je klaar voor de volgende stap met je bedrijf.
De visie die jij hebt voor je bedrijf, laat die door klinken in elke stap die jij zet in je bedrijf. Belangrijk daarbij ook is het verzamelen en analyseren van gegevens, zodat je jouw online marketing kunt verbeteren of wellicht taken kan automatiseren.
En heb je er ook aan gedacht om jouw bedrijfsprocessen in kaart te brengen en daarin ook continue procesverbeteringen aan te brengen.
Technische issues of andere issues in het team ECHT aanpakken zodat ze nooit meer terugkomen.
Verder automatiseren is ook belangrijk, door bijvoorbeeld te gaan werken met een CRM systeem of iemand aan te nemen op het gebied van sales.

Over 5 jaar gaan 3 teams in mijn bedrijf daarmee aan de slag.
Ieder team heeft zijn eigen expertise die aansluit bij de wensen van de klant, dit zodat er snel stappen worden gezet. De focus van ondernemer blijft dan behouden op de juiste vlakken en zo worden de juiste stappen gezet.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar en welke waarde bied jij dan aan je klanten?
Heb jij ideeën en grootste dromen voor de toekomst?  Neem dan contact op en dan gaan wij samen aan de slag!
WhatsApp chat