Team

 

Autorespond & online leeromgeving

Nina en haar team richten zich op de emailmarketing in Autorespond en het opzetten en onderhouden van online leeromgevingen. Onmisbaar dus in een Online Marketing team.

 

Nina is een echt mensen-mens. Misschien vindt ze het daarom ook zo prettig om samen te werken en ondersteunend bezig te zijn. Het gevoel hebben dat je gezamenlijk naar een doel toewerkt is voor haar de kers op de taart.

Nina van Schijndel

Zonina

Social Media Expert

Santousha is een kei in Social Media. Zowel het maken en plaatsen van Facebook posts als adverteren op Facebook en google en natuurlijk Instagram.

 

Haar digitale droom is om thought leader te zijn. Verder heeft ze een flinke dosis doorzettingsvermogen, is ze leergierig en staat ze klaar voor een ieder.

Santousha Kalk

Virtual Creatives

Facebook & Instagram adverteren

Angelique weet hoe je succesvol kunt adverteren op Facebook & Instagram. Ze heeft reeds tientallen coaches, adviseurs en trainers geholpen met hun advertenties op Facebook en Instagram. Voor de promotie van hun gratis weggevers, challenges, webinars, events, workshops en online programma’s.

Angelique is een blij mens als ze coaches, trainers en therapeuten kan helpen om hun missie stevig in de wereld te zetten met behulp van Facebook advertenties. Om op hun beurt weer andere mensen te helpen en zo samen de wereld weer een beetje mooier te maken.

Angelique van Cleef

Online Marketing Done for you

Events

“Ontzorgen, structureren, plannen en organiseren zijn mijn tweede natuur.”

Carina neemt de organisatie van een evenement (groot of klein) volledig uit handen. Ze is dedicated om van jouw evenement een groot succes te maken en elk detail van je event is tot in de puntjes geregeld.

Naast tijd voor werk en gezin werkt ze ook nog aan haar conditie door regelmatig een uurtje in de sportschool door te brengen of een rondje in de buitenlucht te rennen. Verder geniet ze van het lezen van een boek of tijdschrift en van uit eten gaan of tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Carina Mathot

Virtueel Assistent, V-Assistance

Moneybird Expert

Peggy ondersteunt op het gebied van financieel management, zij is expert in Moneybird. Enthousiast en komt met voorstellen om zaken te verbeteren voor een optimale werking.

 

Ze is een echte Bourgondiër, geniet van het goede leven, lekker eten en drinken. Tijdens vakanties geniet ze graag van zon, zee en strand. Werken is een grote hobby van haar. “Als je doet wat je leuk vindt, dan voelt het ook niet als werken.”

Peggy Peerboom

Virtueel Assistent, Office Support Limburg

 Boekhouding/personeelsadministratie

Wubbo zorgt voor een ijzersterke administratie. Zijn doelstelling is om het voor jou als ondernemer zo eenvoudig mogelijk te maken op financieel en fiscaal gebied. Eenvoud staat bij hem dus echt voorop. 

Doelstelling van Wubbo is om het voor jou als ondernemer zo eenvoudig mogelijk te maken op financieel en fiscaal gebied. Eenvoud staat bij hem en zijn team echt voorop

Wubbo Staal

Financiele administratie, AdminXper

Voor sommige klanten hebben we behoefte aan een SEO specialist of een video expert.

Daarvoor maak ik gebruik van mijn netwerk.

Ik werk graag samen met de volgende ondernemers:

Video/fotograaf

Tjapko denkt voor het grootste gedeelte van zijn leven al in beelden. In eerste in stilstaand beeld later ook in bewegend beeld. Hij wordt vooral blij als hij met fraaie beelden waar licht, compositie, diepte en inhoud samensmelten tot een alleszeggend geheel, een inhoudelijk verhaal kan vertellen. Het verhaal van jouw bedrijf.

Tjapko de Heus

Foto-, videograaf, Tjapko Media

Analytics

Analytisch talent met een stevige achtergrond in consumer marketing research. Wordt enthousiasst van het achterhalen van drijfveren van mensen, hun gedrag en voorkeuren te verklaren èn te voorspellen.

Ellen de Wijs - Piekaar

Analytics Specialist, Wiseworks

SEO

Ten eerste heeft zij ruime kennis en praktische ervaring met websites, content management en SEO. Ten tweede vertaalt ze deze kennis op een zeer toegankelijke manier, in “Jip en Janneke” taal dus. En ze spreekt zelfs ook in het Engels als daar behoefte aan is.

Monique van Dam

SEO specialist, Marketing Energy

Video

Stefan is gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsfilms, promotievideo’s, bedrijfsportretten en testimonials. Naast de creatie van een video, die jouw doelgroep aanspreekt, begeleidt hij ook het proces van A tot Z.

Hij heeft echt van zijn hobby z’n werk kunnen maken. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in film en televisie om er zo zijn werk van te kunnen maken.

Stefan de Jong

Blauwborst Media

Vrijblijvend gesprek

Ik bespreek de mogelijkheden graag persoonlijk met je. Plan een vrijblijvend gesprek met mij waarin we kijken naar jouw bedrijf, plannen en ideeën maar ook naar knelpunten. Je kunt me bellen, mailen of appen, net wat jij makkelijk vindt.
WhatsApp chat