Team

met welke kanjers werk ik graag samen

In mijn team

Mijn visie is om te groeien met een team van experts om mij heen. Zonder een groot kantoor met veel overhead maar een simpele structuur waarin iedereen het beste tot zijn / haar recht komt. Geen 9-5 mentaliteit maar werken onder je eigen condities en vanaf welke plek in de wereld dan ook. Uiteraard heeft dat geen consequenties voor het behalen van deadlines die er natuurlijk ook zijn.

HR Support & Advies / Social Media

Sylvia heeft een passie voor HR en zij zet haar jarenlange ervaring graag in om mensen te kunnen helpen. Als een medewerker van een organisatie vragen heeft over arbeidsvoorwaarden of een ondernemer die HR vraagstukken heeft waar hij advies bij nodig heeft. Dit zijn onderwerpen waar ze blij van wordt.

Naast HR is ze ook een trello en social media Superheld. Ze snapt mijn business als geen ander en weet altijd de juiste teksten te gebruiken voor mijn social media kanalen.

Een andere passie van haar is Kreta. De natuur, de geuren van de kruiden, de gastvrijheid en het heerlijke klimaat trekken haar daar vaak naar toe. Maar ook de vrijheid, de rust en ruimte is het mooie aan Kreta. 

Sylvia Klink

HR Specialist, Sylvia Klink

Virtual Personal Assistant

Kim wordt superblij van noodzakelijke en tijdrovende rompslomp. Zij zorgt ervoor dat ik toe kom aan ondernemen, mijn core-business.  Ze wordt super enthousiast als ze een bijdrage kan leveren aan de groei van mijn bedrijf, initiatief kan tonen en zich volledig kan inzetten voor een betere structuur en communicatie van mijn onderneming met als resultaat de groei van het bedrijf.

Als ze niet aan het werk is gaat ze lekker zwemmen en wandelen voor inspanning en ontspanning of sushi eten met vriendinnen.

Niet verder vertellen maar ze is verslaafd aan zoete drop.

Kim Spanjers

Virtual Personal Assistant, Kim Spanjers