Team

met wie werk ik graag samen

Team

Mijn visie is om te groeien met een team van experts om mij heen. Zonder een groot kantoor met veel overhead maar een simpele structuur waarin iedereen het beste tot zijn / haar recht komt. Geen 9-5 mentaliteit maar werken onder je eigen condities en vanaf welke plek in de wereld dan ook. Uiteraard heeft dat geen consequenties voor het behalen van deadlines die er natuurlijk ook zijn.

Operationeel Manager

Ursula gaat niet voor de quick fix maar voor een oplossing voor de langere termijn. Ze is snel daadkrachtig en precies en weet het team op de juiste wijze van A naar B te krijgen. Ze geniet enorm van het contact met teamleden. Een band opbouwen. Samen sparren over de meest optimale oplossing en nadenken over optimalisaties.

Een andere passie van haar is haar gezin. Zij zijn het stralende middelpunt en alles daaromheen past ze aan, aan haar zoon en man. Dat is soms best uitdagend maar voor haar wel heel belangrijk.

Ursula Min

Operationeel Manager, Ursula Min

Operationeel Manager

Carina heeft een passie voor online businesses en een heerlijke no-nonsens houding. Het is haar doel om het verschil te maken voor de ondernemer. Om de ondernemer zo snel mogelijk uit de operatie te halen, wat tijd in de agenda en ruimte/lucht in het hoofd oplevert.

Na 20 jaar loondienst als directiesecretaresse bij diverse bedrijven is ze gestart als Virtueel Assistent en heeft daarbij ervaring met event management opgedaan. Nu volgt ze de opleiding Online Business Manager bij Tina Forsyth.

Haar ’s nachts wakker maken is niet zo’n goed idee maar waar je haar blij mee maakt zijn M&M’s (de gele!), daar is ze dol op!

Carina Mathot

Operationeel Manager, Carina Mathot

HR Support & Advies

Sylvia heeft een passie voor HR en zij zet haar jarenlange ervaring graag in om mensen te kunnen helpen. Als een medewerker van een organisatie vragen heeft over arbeidsvoorwaarden of een ondernemer die HR vraagstukken heeft waar hij advies bij nodig heeft. Dit zijn onderwerpen waar ze blij van wordt.

Een andere passie van haar is Kreta. De natuur, de geuren van de kruiden, de gastvrijheid en het heerlijke klimaat trekken haar daar vaak naar toe. Maar ook de vrijheid, de rust en ruimte is het mooie aan Kreta. 

Sylvia Klink

HR Specialist, Sylvia Klink

Voor sommige klanten hebben we behoefte aan een SEO specialist of een video expert.

Daarvoor maak ik gebruik van mijn netwerk.

Ik werk graag samen met de volgende ondernemers: