Team

 

HR Support & Advies

Sylvia heeft een passie voor HR en zij zet haar jarenlange ervaring graag in om mensen te kunnen helpen. Als een medewerker van een organisatie vragen heeft over arbeidsvoorwaarden of een ondernemer die HR vraagstukken heeft waar hij advies bij nodig heeft. Dit zijn onderwerpen waar ze blij van wordt.

Een andere passie van haar is Kreta. De natuur, de geuren van de kruiden, de gastvrijheid en het heerlijke klimaat trekken haar daar vaak naar toe. Maar ook de vrijheid, de rust en ruimte is het mooie aan Kreta. 

Sylvia Klink

HR Specialist, Sylvia Klink

Social Media & SEO Expert

Santousha is een kei in SEO en Social Media. Zowel het maken en plaatsen van Facebook posts als adverteren op Facebook en google en natuurlijk Instagram.

Haar digitale droom is om thought leader te zijn. Verder heeft ze een flinke dosis doorzettingsvermogen, is ze leergierig en staat ze klaar voor een ieder.

Santousha Kalk

Virtual Creatives

Active Campaign expert

Yvonne is Active Campaign expert. Van het analyseren van accounts tot het bouwen van automatiseringen en het meten van de conversie. Yvonne weet echt alles van dit mooie systeem.

Het is door haar no-nonsens aanpak fijn werken met haar en ze heeft aan een half woord genoeg.

Yvonne Ruckert

Yvonne Ruckert

Technisch Virtueel Assistent

Joyce ondersteunt bij de inrichting van e-mail marketing, bouwen van websites en online leeromgevingen en het koppelen van alle systemen, want ook al die losse systemen moeten vlekkeloos met elkaar kunnen communiceren. 

Ze bouwt de salespages, plaatst de trainingen in de online omgevingen en zorgt ervoor dat cursisten kunnen inloggen. 

Joyce Baas

Top VA

Autorespond & online leeromgeving

Areke richt zich op de emailmarketing in Autorespond en het opzetten en onderhouden van online leeromgevingen. Onmisbaar dus in een Online Marketing team.

Ze is een echt mensen-mens. Misschien vindt ze het daarom ook zo prettig om samen te werken en ondersteunend bezig te zijn. Het gevoel hebben dat je gezamenlijk naar een doel toewerkt is voor haar de kers op de taart.

Areke Duijs

Online Business Creator

Office Support

Nicoline ondersteunt je bij het aanpassen van je site, het versturen van nieuwsbrieven en het delen van social berichten. 

Ze heeft ruim 25 jaar als secretaresse gewerkt in de profit- en non-profitsector en heeft veel met managers samengewerkt. Ze is een allround en resultaatgerichte Virtueel Assistent met oog voor detail. Ze werkt graag samen met enthousiaste en ambitieuze ondernemers die zelf meer tijd willen creëren om verder te groeien. 

Nicoline Edelman

Nicoline's Office

Events

“Ontzorgen, structureren, plannen en organiseren zijn mijn tweede natuur.”

Carina neemt de organisatie van een evenement (groot of klein) volledig uit handen. Ze is dedicated om van jouw evenement een groot succes te maken en elk detail van je event is tot in de puntjes geregeld.

Naast tijd voor werk en gezin werkt ze ook nog aan haar conditie door regelmatig een uurtje in de sportschool door te brengen of een rondje in de buitenlucht te rennen. Verder geniet ze van het lezen van een boek of tijdschrift en van uit eten gaan of tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Carina Mathot

Virtueel Assistent, V-Assistance

Moneybird Expert

Peggy ondersteunt op het gebied van financieel management, zij is expert in Moneybird. Enthousiast en komt met voorstellen om zaken te verbeteren voor een optimale werking.

 

Ze is een echte Bourgondiër, geniet van het goede leven, lekker eten en drinken. Tijdens vakanties geniet ze graag van zon, zee en strand. Werken is een grote hobby van haar. “Als je doet wat je leuk vindt, dan voelt het ook niet als werken.”

Peggy Peerboom

Virtueel Assistent, Office Support Limburg

 Boekhouding/personeelsadministratie

Wubbo zorgt voor een ijzersterke administratie. Zijn doelstelling is om het voor jou als ondernemer zo eenvoudig mogelijk te maken op financieel en fiscaal gebied. Eenvoud staat bij hem dus echt voorop. 

Doelstelling van Wubbo is om het voor jou als ondernemer zo eenvoudig mogelijk te maken op financieel en fiscaal gebied. Eenvoud staat bij hem en zijn team echt voorop

Wubbo Staal

Financiele administratie, AdminXper

Voor sommige klanten hebben we behoefte aan een SEO specialist of een video expert.

Daarvoor maak ik gebruik van mijn netwerk.

Ik werk graag samen met de volgende ondernemers:

Video/fotograaf

Tjapko denkt voor het grootste gedeelte van zijn leven al in beelden. In eerste in stilstaand beeld later ook in bewegend beeld. Hij wordt vooral blij als hij met fraaie beelden waar licht, compositie, diepte en inhoud samensmelten tot een alleszeggend geheel, een inhoudelijk verhaal kan vertellen. Het verhaal van jouw bedrijf.

Tjapko de Heus

Foto-, videograaf, Tjapko Media

Video

Stefan is gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsfilms, promotievideo’s, bedrijfsportretten en testimonials. Naast de creatie van een video, die jouw doelgroep aanspreekt, begeleidt hij ook het proces van A tot Z.

Hij heeft echt van zijn hobby z’n werk kunnen maken. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in film en televisie om er zo zijn werk van te kunnen maken.

Stefan de Jong

Blauwborst Media

Vrijblijvend gesprek

Ik bespreek de mogelijkheden graag persoonlijk met je. Plan een vrijblijvend gesprek met mij waarin we kijken naar jouw bedrijf, plannen en ideeën maar ook naar knelpunten. Je kunt me bellen, mailen of appen, net wat jij makkelijk vindt.
WhatsApp chat