Superheld gezocht!

Ben jij een Superheld die visionaire ondernemers wil helpen hun bedrijf op te bouwen?

Superheld ondernemerschap

Wij zijn de Superhelden van het ondernemerschap, omdat wij een betere toekomst creëren voor visionaire ondernemers. In de USA is deze rol al bekender en wordt Integrator genoemd. De term Integrator is nog niet algemeen bekend in Nederland.

Het is onze missie om ondernemers in staat te stellen zich te concentreren op hun visie, zonder de vervelende hoofdpijn van het aansturen van een team, het verbeteren van processen en het organiseren van data. Met ons aan hun zijde kunnen ondernemers zich concentreren op het bereiken van hun grotere doelen en genieten van rust met een betrouwbaar team.

Bedrijfsadviseur plus

Herken jij je hierin?

Als Superheld, ook wel Integrator, neem je met een enorme dosis deskundigheid, optimisme, verbinding en doelgerichtheid, het management van teams, processen en data met gepassioneerde toewijding uit handen.

Door je ontembare passie, grenzeloze energie, grote verbondenheid met ondernemers en een laser focus op resultaten, streef je ernaar om een stabiele en doelgerichte partner te zijn in de groei en het succes van je klanten.

Het is de ideale rol voor iemand die graag de dagelijkse activiteiten van het bedrijf beheert en zorgt voor efficiënte processen.
Daarnaast omvat de functie ook het analyseren van gegevens, het identificeren van groeikansen en het bevorderen van samenwerking tussen afdelingen en teams.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en lonende functie, reageer dan direct en wordt onderdeel van ons team van freelancers.

Wij werken voor ondernemers met een teamgrootte van tussen de 15-100 teamleden, dat betekent dat je gemiddeld zo’n 8-10 uren per week werkzaam bent voor een specifieke klant.

Ervaar waarom je bij ons wilt werken!

 • Kennis delen met andere Superhelden, jouw collega Integrators: we geloven in de kracht van kennisdeling. Als Integrator krijg je niet alleen de kans om samen te werken met andere ervaren en beginnende Integrators binnen ons team, maar ook om waardevolle inzichten en best practices te delen. Samen kunnen we groeien en onze professionele vaardigheden verder ontwikkelen.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: we investeren in de groei en ontwikkeling van onze freelance Integrators. We zullen je ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke en professionele doelen, zodat je zelf ook kunt groeien en bloeien.

Integrator
 • Coaching on the job: we hechten veel waarde aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Als Superheld krijg je begeleiding en coaching on the job om je te helpen je vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Onze ervaren professionals staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen, waardevolle feedback te geven en je te helpen het beste uit jezelf te halen. Samen zullen we jouw potentieel ontdekken en laten groeien

  Je komt in een warm bad met andere freelancers. Samen ondersteunen we  visionaire ondernemers en dragen we bij aan hun groei en succes.

 • Fijne sfeer in het team van Integrators: Bij ons geloven we in een positieve en ondersteunende werkomgeving. In het team van Integrators heerst er een geweldige sfeer. We werken samen, stimuleren elkaars groei en succes, en creëren een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt. Met open communicatie en samenwerking als kernwaarden, zul je gedijen in een inspirerende omgeving waar je je echt thuis voelt.

Bedrijfsadviseur plus

Wat vragen we van jou?

 • We zoeken naar een ervaren Integrator of iemand met leidinggevende ervaring in een dynamische organisatie.
 • Je hebt bewezen successen behaald in het managen van teams en/of processen. Traction.
 • Daarnaast zijn sterke analytische vaardigheden en het vermogen om gegevens te interpreteren van groot belang.
 • Communicatie- en presentatievaardigheden zijn essentieel voor effectieve samenwerking met verschillende belanghebbenden.
 • Met een doelgerichte mindset en het vermogen om prioriteiten te stellen, behaal je de gewenste resultaten.
 • Ervaring met het EOS-raamwerk is een pluspunt, maar we staan ook open voor kandidaten die bereid zijn zich hierin te verdiepen.

Superheld ondernemerschap

Als jij een gedreven Superheld bent die gepassioneerd is over het creëren van succesvolle bedrijven en klaar staat om een onmisbare partner te worden voor visionaire ondernemers, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie.

Neem contact met ons op via Kim en stuur je CV en motivatiebrief naar kim@christienwoltjer.nl. Vergeet niet om je ervaring, vaardigheden en passie voor het werk als onze superheld te benadrukken.

We kijken ernaar uit om van je te horen en mogelijk samen te werken aan het bereiken van onze gezamenlijke doelen.

Bedrijfsadviseur plus