Het was een rollercoaster deze week van geweldige ontwikkelingen in mijn business. Het begon allemaal afgelopen zaterdag toen ik een strategiedag had bij Angelique Piternella. Zij gaf me enorm veel tools en handvatten om mijn business verder uit te bouwen. Prikkelde mijn mindset om als een high end ondernemer te gaan denken. Mooi voorbeeld: ik reis graag met de trein en zij gaf aan dat ik morgen nog mijn business card zou omzetten naar 1eklas en dan recht tegenover de 1 moet gaan zitten. Heerlijk zoals zij met dit soort praktische kleine voorbeelden aan mijn mindset werkte. Uiteraard hebben we het niet alleen over dit soort kleine zaken gehad. We hebben het ook gehad over mijn grote dromen en doelen.

Ik ben deze week gelijk met haar advies aan de slag gegaan. Heb gewerkt aan mijn nieuwe dienst – Een Online Business Manager met team gericht op Online Marketing -, en deze gelijk getoetst bij een prospect die ik aan de lijn had. Hij was enthousiast en in september praten we verder. Met mijn huidige team overleg gehad welke koers ik wil gaan varen en hoe zij hun rol daarin zien. De een was gelijk enthousiast, de ander zag zichzelf in een andere rol. Dat waren mooie gesprekken en leverde weer nieuwe contacten op waarmee ik in augustus verder ga praten. Verder mijn visie aangescherpt en nu in de vakantie lekker aan het werk AAN mijn business. Nog heel veel werk te doen maar zo ontzettend leuk.

Angelique, veel dank voor de prachtige strategiedag. Het heeft me al veel gebracht

en zal me nog meer brengen daar ben ik van overtuigd.

Hoe is het in jouw business, kun jij genoeg werken AAN je business i.p.v. IN je business? Vraag een strategiegesprek bij mijn aan via info@christienwoltjer.nl

p.s. binnenkort volgt er ook meer info over mijn nieuwe diensten en hoe die jouw business verder helpen!