Breng je online business naar

de top met de online toolbox 

Online Marketing van plan tot uitvoer

Hoe zou het zijn als…

je je kennis van online marketing kan vergroten en tegelijkertijd ondersteuning krijgt met je strategie?

Met de online toolbox en gratis strategiegesprek helpen we je snel en praktisch op weg om de resultaten te bereiken die je wil bereiken, of dat nu een Facebook advertentie is of het maken van jouw landingspagina met alle koppelingen.

Over Christien

Online Marketing, structureren, passie voor techniek! Ik heb als Online Business Manager kennis op het gebied van Online Marketing en structureren. Dit wil ik niet voor mezelf houden maar graag met je delen zodat jij je online marketing naar een hoger plan kan brengen. Je vindt op dit platform dus veel informatie over online marketing tools, maar ook de kennis die ik heb opgedaan bij Frank Kern, wat ik leer van zijn Inner Circle en bij andere marketing guru’s. Dit combineer ik met mijn eigen kennis van (online) marketing zodat jij het meest recente, complete maar ook praktische plaatje hebt dat je gelijk op je eigen organisatie kan toepassen.

Wat krijg je…

Diverse trainingen + persoonlijke call

In de online omgeving kun je de trainingen volgen over Online Marketing. Verder kun je een call inplannen met mij zodat ik je praktisch op weg kan helpen met jouw vraag. Dit kan gaan over het implementeren van een Autoresponder en inrichting, je email marketing of facebook advertentie. 

Bereik jouw online doelen

Ga vandaag nog aan de slag met het online strategisch marketing plan en leg de fundering voor je online plan. Van daaruit werk je verder aan je online zichtbaarheid door social media, e-mail marketing en conversational marketing.

Diverse trainingen

en persoonlijke call!

Voor een snelle start van jouw online marketing!

  • Worstel je al weken om een leadpage of FB ad de lucht in te krijgen?
  • Wil je je bedrijf online profileren maar weet je niet waar je moet starten?
  • Heb je het gevoel te worden opgeslokt door details?
  • Heb je onvoldoende kennis van een tool die je wilt inzetten maar wil je wel snel van start?

Strategisch marketing plan

Een goed plan is essentieel voor het laten slagen van je online marketing.

Content marketing

Ook al heb je een gedegen plan, je social media accounts klaar voor gebruik. Zonder goede content bereik je nog niet het gewenste resultaat. Wij geven je tips en tools.

Persoonlijke ondersteuning

De theorie is leuk maar je wilt het uiteraard ook gelijk toepassen en het voor je laten werken. Wij helpen je met de stappen die je wilt nemen. Een facebook ad opzetten of een landingspagina bouwen met alle techniek die er achter zit? .

Social Media

Belangrijk onderdeel van je online marketing is je social media dus hier besteden we uitgebreid aandacht aan.

E-mail marketing / conversational marketing

Door waardevolle e-mail en door conversational marketing toe te passen bouw je een band op met je prospect. Hoe je dat doet leer je in deze training.

” Vooral de praktische ondersteuning in combinatie met de online trainingen heeft mij enorm geholpen!

Ik zocht naar een online training om mijn zichtbaarheid te vergroten maar waar ik wel met vragen en technische hulp terecht kon aangezien ik daar geen kennis van heb en ook niet wil hebben. Christien en haar team hebben mij enorm goed geholpen.

 

Bonus

Als bonus ontvang je trainingen die te maken hebben met het structureren van je onderneming. Verder plaatsen we ieder kwartaal een nieuwe training in de omgeving.

Ben jij er klaar voor online te gaan knallen?

Vraag een strategiegesprek aan of start je gratis videotraining “Hoe trek ik klanten aan” :

WhatsApp chat