Online product maken

Online aanbod

online Product maken 

Je bent er klaar voor! Jij wil nu een online product gaan maken en groots neerzetten maar HOE…

De online mogelijkheden zijn oneindig en met wat creativiteit kun je jouw offline product omzetten naar een online product, uitzonderingen daar gelaten uiteraard, het is niet voor iedere beroepsgroep.

Wat kun je online zoal oppakken:

Trainingen, workshops, challenges, webinars, ebooks, coaching, netwerken, presentaties, scans, enquetes, boeken, voorlezen, podcasts, inspiratie, meditatie, newsflashes, designs, advies, bemiddeling, affiliate, blogs en vlogs, apps en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Het is niet zo dat je snel een online product maakt op internet gooit en dan mag verwachten dat iedereen gelijk je product koopt, zo werkt het niet!

Wil je een online trainingsomgeving opzetten? Zorg dat je vooraf goed voor ogen hebt wat je in je online trainingsomgeving wil plaatsen voor nu en in de toekomst. Op basis daarvan kies je welk systeem en service het beste past bij jou.

je bent er klaar voor

verkopen product/dienst

Om je doelgroep te bereiken en om te zetten naar klanten kun je:

  • Weggever + opvolgmails maken in je autoresponder zodat mensen warm worden gemaakt om jouw product te kopen.
  • Social media planning en posts inzetten om zichtbaar te blijven.
  • Adverteren op social media zodat je event/online workshop of webinar goed vol loopt
  • Hoger komen in google door SEO

Word je al moe bij de gedachte aan al die opties en experts die je hiervoor moet inschakelen? Ik help je ordening aan te brengen.

Ben ik expert op al deze gebieden? Nee, zeker niet maar ik weet wel wie dat wel zijn en haak ze graag aan voor jouw bedrijf. Jij krijgt de hoogst mogelijke kwaliteit en ik coördineer alle acties zodat jij je daar niet mee bezig hoeft te houden. 

online product

strategie & uitvoering

Hoe zou het zijn als je je plannen kan voorleggen aan iemand die met je meekijkt en meedenkt over het inrichten van je online aanbod. Ik ben geen coach maar help je met de strategie, doelstellingen en de praktische uitvoering van je online dienst. Ik leg je mijn ideeën voor over hoe je hoger kan komen in google (SEO), je conversie kan optimaliseren hoe je social media planning eruit moet zien.

Verder implementeren we de systemen die nodig zijn om je online product/dienst aan te bieden. Online academie systemen zoals Wishlist maar ook systemen zoals Zoom (soort Skype) die je kan gebruiken voor webinars of online coaching. 

Samenwerken leidt tot een mooi resultaat en daarbij kijken we naar de doelstellingen van jou als ondernemer en gericht op jouw klanten/doelgroep!

meten

= weten

Vaak heb jij als ondernemer al heel veel gevoel bij wat je wil en wat je wil bereiken en verbeteren maar het is belangrijk om de cijfers te weten.

We houden in een dashboard de cijfers bij van je social media ads, je plaats op google, je lijstaangroei en uiteraard waar de sales vandaan komt. Want daar kun je op sturen en wil je meer van. Hoe meer we weten hoe beter we kunnen sturen.

  • Levert dat adverteren je wel genoeg op in verhouding met wat je eruit haalt?
  • Kun je je pagina’s op je website verbeteren zodat je meer verkeer trekt?
  • Hoeveel mensen hebben deze maand je weggever aangevraagd of je webinar gevolgd….
  • EN.. hoeveel daarvan hebben je product gekocht

Systemen die we daarvoor inzetten zijn diverse SEO ranking tools, Google Analytics en natuurlijk de data uit de social media ads en andere systemen. Heel technisch, hoef je gelukkig allemaal niet te weten want je krijgt elke week een fijn overzicht van alle getallen die je wil weten en eventueel een aantal aanbevelingen voor wijziging waar je alleen nog maar ja of nee tegen hoeft te zeggen.