In deze zomerperiode waarin veel mensen op vakantie gaan en de koffers weer worden gepakt is het goed ook eens naar je ondernemers koffers te kijken. Welke spullen zitten daarin en zijn eigenlijk overbodig, welke spullen horen eigenlijk in de koffer van iemand anders maar zeul jij nog lekker met je mee? Heb je ook een koffertje achterin de gang staan die onder een dikke laag stof zit waar je je naam in kan schrijven? Die enorm de aandacht trekt en aan je knaagt omdat je deze al tijden niet geopend hebt. Je wil deze graag meenemen maar je weet niet hoe.

De enorme koffer die prominent in de gang staat zit vol met online marketing taken zoals e-mailmarketing en met social media en eigenlijk wil je bij deze koffer ook nog Facebook adverteren of het optuigen van je Instagram account toevoegen maar de koffer zit mudvol.

De rits krijg je amper dicht en de koffer is loodzwaar.

Je weet dat in het stoffige koffertje achterin de gang heel veel creativiteit en vrijheid en leuke spulletjes zitten… die krijg je nu niet mee omdat er geen ruimte meer is in de auto door die gigantische koffer. Deze meenemen is het liefste wat je wilt. Toch!?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je die enorme koffer aan mij geeft. Dat je alle ruimte hebt om die superleuke koffer mee te nemen. Deze lekker kunt afstoffen, oppoetsen en mooi kunt maken. Hoe klinkt dat? Dit koffertje is veel waard! Denk je eens in dat je met iemand kan praten over die koffers die nu in je gang staan voordat je in de taxi stapt die je naar het vliegtuig brengt.

Mijn team en ik staan achter jou en in jouw bedrijf. Wij zijn dol op die giga koffers, halen eruit wat er niet in hoort, brengen ordening aan, delen de inhoud van de koffer in mooie vakken in zodat je snel terugvindt wat je zoekt. En we zorgen er natuurlijk voor dat ie weer dicht kan. Klinkt goed, toch.

We verbeteren je online marketing, brengen processen in kaart en zorgen ervoor dat je een prachtig ingedeelde koffer krijgt die niet uit elkaar knalt. Met jou ga ik in gesprek over jouw business en samen brengen wij mooie plannen en nieuwe koffers tot leven.

Wat levert het jou op? Een gevoel van rust … Jij bent er klaar voor om het vliegtuig te pakken. Je weet dat je online marketing koffer loopt als een tierelier en jij gaat op reis met maar 1 koffertje bij je.  Een licht en energie gevende koffer, waar je blij van wordt want daarin zitten de ideeën voor een nieuw product of dienst. Daarin zit creativiteit en vrijheid.

Die zware koffer van jou kan ik blijven managen en als strategisch partner kan ik jou blijven ondersteunen. Tenminste als het jou bevalt. Wil je liever zelf een team samenstellen dan kan dat natuurlijk ook. Ik zorg voor een team dat past bij jou, bij mij en je organisatie.

Tip: laat die giga koffer lekker bij ons, jij richt je vanaf nu op die mooi opgepoetste prachtig glanzende koffer.

Fijne vakantie!!

Groeten,
Christien

p.s. Lijkt het je heerlijk om je koffers waarin je operationele en online marketing zaken zitten aan mij en mijn team over te dragen, vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan via info@christienwoltjer.nl.