Ondernemers Academie

Versterk de basis van je bedrijf en focus je op de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf.

De uitdaging

Jij bent klaar voor de volgende stap in je bedrijf. Je bent je bedrijf gestart vanuit een passie voor je product of dienst. Nu sta je echter op het punt dat het wat chaotisch voelt voor je. Je voelt dat je business wel wat structuur kan gebruiken maar om daar nu gelijk iemand voor in te huren gaat je nog wat ver.

Je wil je graag focussen op het verbeteren van de basis van je bedrijf. Zorgen dat er een stabiele basis komt waarmee je bedrijf verder kan groeien.

Je hebt misschien al de nodige online trainingen gevolgd maar die waren vooral ingestoken in hoe je bijvoorbeeld een online academie ontwikkelt en verkoopt. Dat heb je lekker opgepakt en werkt goed. Je merkt echter dat het wat stuurloos voelt. Je zou wat meer structuur willen aanbrengen in wie wat doet in je organisatie, aandacht besteden aan kernwaarden en strategie en de acties die daarbij horen. Ook een data dashboard staat op je wensenlijst maar waar begin je?

De oplossing

Omdat je groei wilt realiseren zul je effectiever en effici├źnter moeten ondernemen anders loop je vroeg of laat tegen jezelf aan.

In mijn academie voor ondernemers heb ik alle lessen die ik geleerd heb als Integrator de afgelopen 7 jaar verwerkt. Door middel van praktijkverhalen neem ik je mee in wat jij kan doen om de basis van je bedrijf te versterken en vooral HOE je dat kan doen. Er zijn al zo veel boeken volgeschreven in WAT je zou moeten doen in je bedrijf maar HOE je dat dan daadwerkelijk doet is nog een ding. 

Ik neem je stap voor stap mee en geef je veel praktijk-voorbeelden en een prachtig werkboek. Je gaat dus echt stappen zetten.

Het resultaat

Als jij alle stappen volgt en het werkboek invult. De acties uitvoert die je zelf samen met mijn video’s hebt uitgestippeld heb je een sterke basis staan voor de verdere groei van je bedrijf!

In de academie behandelen we:

  • De vonk van Visie
  • De duik in Data
  • Proces-Paden: De Routekaart van Resultaten
  • Tractie Transformatie: Grip op Groei
  • Issue-Inspectie: Analyse van Aandachtspunten
  • Team-Talent: De Menselijke Motor
  • Jij als ondernemer

Je krijgt er ook een uur coaching van mij bij!!

Heb je na het volgen van de stappen en het verwerken geen acties dan garandeer ik dat ik je persoonlijk coach om toch die stap te maken.

Pilot

Wil jij voor goedkoop tarief deelnemen in de pilot van deze nieuwe academie?