focus

op je doelen, strategie en klanten

met een:

Gestructureerde backoffice & Team

 

jij bent klaar voor de toekomst

Sparringpartner

Strategisch sparringpartner

Jouw strategische sparringpartner die je helpt je onderneming te laten groeien. Creatieve ideeën worden omgezet in concrete acties.

Je hoeft het niet meer alleen te “bedenken”.

Hoe een Integrator je kan helpen lees je hier.

Aansturing en coaching team

Team

Ik neem al je regel en organiseer werk uit handen samen met je team. Geen gedoe maar praktisch aan de slag. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor het team en dat bespaart jou veel tijd! We zorgen voor een fijne cultuur en optimale samenwerking!

Lees hier meer over het (virtuele) team.

Automatiseren en structureren

Automatiseren en structureren

Ik zorg voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Automatiseert of verwijder alle ballast die groei in de weg staat. Implementeer processen en laat de schakels in jouw organisatie soepel draaien.

Lees hier meer over het automatiseren en het procesmatig inrichten van je business.

Integrator: inzicht in data

Inzicht / data

Elke week ontvang je een update van de cijfers en hou ik je op de hoogte van de groei van je bedrijf. Dat geeft inzicht en rust en je krijgt inzicht aan welke knoppen er moet worden gedraaid om je bedrijf verder te laten groeien. Samen definiëren we welke cijfers van belang zijn voor jouw organisatie.

“Every problem is a gift

without problems we would not grow.” –

Anthony Robbins

jij als

ambitieuze en creatieve ondernemer

  • Kan je richten op je strategie, klanten en ontwikkelen nieuwe producten/diensten
  • Kan eindelijk dat mooie project oppakken dat al enige tijd op je wacht
  • Hebt weer rust en dat zorgt dat je creativiteit weer stroomt
  • Werkt elke dag consequent aan de groei van je bedrijf

 

 

waarom zou jij

met mij aan de slag

Overzicht

Jij bent een creatieve en passievolle ondernemer met 1001 ideeen.

Ik houd overzicht van alle lopende zaken en zorg voor focus op datgene wat echt belangrijk is.

De steady basis in jouw onderneming.

Sparringpartner

Rust

Geen gespannen schouders meer van de hectiek in jouw bedrijf. Ik zorg ervoor dat het werk wordt gedaan, linksom of rechtsom.

Daar hoef jij je in ieder geval niet druk om te maken. Dat geeft rust om weer creatief met klanten en strategie of nieuwe producten aan de slag te gaan.

Sterk bedrijfsfundament

Je wil meer structuur in jouw bedrijf en daar zorg ik voor. Maar wel op een manier die bij jou en jouw bedrijf past.

Ik ga niet structureren om het structureren maar bouw aan een stevig bedrijfsfundament. Op die manier ben jij klaar voor groei.

Bij de start had ik niet gedacht dat ik zo snel uit de operatie zou zijn. Toen Christien zei: “per 1 januari ben je uit de operatie” dacht ik echt: “het zal wel.. zo snel gaat dat niet”. We hebben in korte tijd grote stappen gezet als ik kijk naar de werkwijze, inzicht in data, missie/visie, communicatie en de rollen die iedereen invult. Ik heb nu echt tijd om me met de exploratie van het bedrijf bezig te houden i.p.v. de exploitatie.

Wat ik heb gemerkt op strategisch vlak is dat ik door de samenwerking gedwongen werd zelf knopen door te hakken en helder te maken waar we naartoe willen met het bedrijf. Op het gebied van data kostte het even wat tijd om een goed werkend dashboard te krijgen, maar dat gaat nu steeds beter lopen en is absoluut een must. Doordat het data dashboard wekelijks wordt besproken in de teammeeting geeft dat een versnelling in de anticipatie van het team.

Wat je ziet op het gebied van processen is dat Christien een voorbeeldfunctie heeft voor de rest van het team. Haar invloed op procesmatig werken zet anderen aan om dat ook te doen. Door de inbreng van Christien heeft het team enorme stappen gezet.

Maaike de Boer

Eigenaar, Educatieve Uitgeverij

Ervaring: