• Werk jij 60 uur in de week, heb je je plafond bereikt van wat je aankan in een week?
  • Heb je het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat?
  • Wil je een gevoel van vrijheid dat je nu echt niet meer ervaart in je dagelijkse werk?
  • Merk je dat je creativiteit in beslag wordt genomen door alle dagelijkse dingen?

Ik begrijp helemaal wat je bedoelt en ECHT jij kan weer dat gevoel van vrijheid en creativiteit ervaren? Het ligt gewoon binnen handbereik. Dat AAAAH gevoel dat iemand jouw dagelijkse business oppakt. Dat je weet dat het werk gewoon wordt gedaan zonder jouw inbreng, ook als je op vakantie bent.

Hoe zou het zijn…

  • Als je niet meer elke dag jouw creativiteit op social media hoeft te zetten of in je Autoresponder?
  • Als je niet meer elke dag alle vragen uit jouw team hoeft te beantwoorden.
  • Als je niet meer elke dag hoeft te trouble shooten omdat een systeem niet doet wat het doen moet?
  • Als je niet meer een vervanging hoeft te zoeken voor je VA die een maand naar het buitenland gaat?

Klinkt dat niet geweldig!!

Misschien voel je wat angst om een deel van je bedrijf in andermans handen te geven maar wat gaat er gebeuren als je dat niet doet? Burnout, futloos, geen lol meer in je bedrijf, geen energie meer voor het creatieve proces?

Wat zou je ervan vinden als een Online Business Manager en haar team bijvoorbeeld jouw Autoresponder, Social Media en Events gaan oppakken? Geeft dat niet een lekker gevoel van vrijheid en groei en energie?

Ik hoor je denken… moet ik dat wel doen, ben ik er wel klaar voor? Uiteraard ben je geen starter meer en je hebt ambities om groter te groeien en de eerste stappen heb je al gezet. Je weet ook dat als je zo doorgaat dat je je ambities niet waar kan maken dus waar wacht je nog op. Een Online Business Manager begint altijd met die zaken die direct voor groei zorgen of die de creativiteit van jou weer laten vloeien. Voor de ene betekent dit dat er wordt gestart met de Autoresponder activiteiten en Social Media, bij de ander de dagelijkse vragen en randzaken die altijd blijven liggen en die voor onrust zorgen of een project wat al te lang in de kast ligt. Wat in ieder geval altijd tegelijkertijd wordt opgestart zijn het in kaart brengen van de processen/procedures die zorgen voor een goede basis voor groei en een metrics dashboard zodat je ook echt ziet wat er wel en niet goed gaat.

Hoe dan ook, een Online Business Manager gaat liefdevol aan je trekken en voordat je het weet is dat AAAHHH gevoel er weer. Gevoel van rust en vertrouwen. Hoe lekker is dat?

Ben ik de juiste Online Business Manager voor jou en je bedrijf?

Doe deze TEST (4 korte vragen) en je krijgt persoonlijk advies van mij waarmee je gelijk de volgende stappen in je bedrijf kan zetten.