Mijn dochter van 6 vraagt geregeld “…maar mama….hoe wordt dat gemaakt” en dan moet ik bijvoorbeeld antwoord geven op de vraag hoe je een afstandsbediening maakt. Nu ben ik best technisch maar dit kan ik dus niet uitleggen aan mijn 6-jarige dochter en dan zeg ik “ik weet het niet schat maar we zoeken het op google”. En dan krijgen we vaak een video te zien van het productieproces of de werking en dan snappen we iets beter hoe het in zijn werking gaat. Nu hoef je gelukkig ook niet alles te weten en dat is maar goed ook.

Als ondernemer weet je ook echt niet alles. Ik maak regelmatig gebruik van mijn netwerk, trainingen die ik volg, coaches die ik inschakel of de Inner Circle van Frank Kern en uiteraard ook google om mijn kennis te vergroten en als ondernemer te groeien. Via welke kanalen vergroot jij je kennis en kunde?

Datgene waar ik echt geen kennis van heb en ook geen kennis van wil hebben, daarvoor huur ik mensen in die daar veel beter in zijn. Zo heerlijk als je dat kunt delegeren. Zo sprak ik laatst een klant van mij die echt zo blij was dat ze het niet zelf hoefde te doen. Wat fijn dat jij de coördinatie op je hebt genomen, ik wil de online tools snappen en ik wil weten hoe het werkt, maar ik wil me nu op andere zaken richten en het is zo fijn dat jij dat stuk oppakt met je team en het voor me inricht.

Je hoeft niet alles te weten of uit te voeren, als het maar voor je werkt. Als het je maar wat oplevert qua winst of qua eigen vrijheid die je ervaart.

Wat is nu een goede leadpage? Je wilt het graag zelf weten maar de uitvoer wil je best uitbesteden. Wat is nu een goede opzet van email marketing of hoe zet je een succesvolle FB ad op? Je wilt weten hoe het werkt om er later zelf aanpassingen in te kunnen doen, maar je kunt er ook wel wat hulp bij gebruiken in plaats van alleen een online training volgen waarin je geen vragen kan stellen. Check mijn nieuwe online toolbox, een online training in combinatie met praktische ondersteuning.

Ik help je samen met mijn team om die stappen te gaan zetten. Je hoeft het niet alleen te doen en niet weken daarmee te worstelen. Schakel ons in en je FB advertentie loopt bijvoorbeeld vanaf volgende week. Hoe voelt dat? Weet je nog niet precies welke strategie je wilt volgen? Lees eerst de theorie en plan een gesprek in om je strategie te toetsen of verder te verscherpen. Je krijgt 1-op-1 ondersteuning bij mijn online toolbox zodat je een vliegende start maakt met jouw vraagstuk.