Rianne Jonker

Wat is je specialisatie als Integrator?

Rianne is afgestudeerd in Economie, met een specialisatie in internationaal ondernemen en marketing. In haar loopbaan heeft ze veel verschillende ervaringen opgedaan. Zo heeft ze gewerkt in marktonderzoek, waar ze een totaaloverzicht had van operationele processen: van prijsstelling en planning tot budgetbeheer en kostenbesparing. Daarnaast heeft ze training en coaching verzorgd. In de Supply Chain heeft ze teams aangestuurd, kosten efficiënt beheerd, processen geoptimaliseerd en sterke B2B-relaties opgebouwd.

Haar passie ligt bij het optimaliseren van processen, het verhogen van klanttevredenheid en het creëren van werkgeluk binnen teams. Ze kijkt ernaar uit om samen aan de slag te gaan en geweldige resultaten te behalen!

Ze bekijkt de zaken altijd van verschillende kanten, om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de situatie / het probleem. Oordelen doet ze niet zomaar, maar ze haalt wel graag de onderste steen boven om tot de wortels van het probleem te komen, om vervolgens aan de oplossing te werken. Want oplossingen en mogelijkheden bestaan er naar haar idee altijd.

Rianne Jonker

Optimalisatie en werkgeluk in teams

Aansturing en coaching team

Wie is Rianne?

Ze geniet van goede koffie en fijne gesprekken met vrienden. Of ze nu een groot avontuur aangaat, zoals een spontane reis naar de andere kant van de wereld, of een klein avontuur beleeft, zoals een wandeling in een onbekend bos of park in eigen land, alleen of samen met haar gezin, ze is altijd in voor iets nieuws. Suriname zou ze nog wel eens naar terug willen. Ze houdt van spinning en pilates, en ze volgt Griekse lessen. Haar streven is om het leven zo simpel en puur mogelijk te leven.

Waar kun je haar wakker voor maken?

Ze houdt van reizen naar onbekende bestemmingen. Maar naast die avonturen? Laat haar maar lekker slapen!

Wat is haar passie en drive ?

Haar missie draait om levensgeluk en eenvoud, twee dingen die voor haar hand in hand gaan. Het gaat erom te doen waar we echt blij van worden, ons te focussen op wat belangrijk is en onnodige energielekken te vermijden of op te lossen. Ze streeft ernaar om het beste in elkaar naar boven te halen, zodat we samen zowel persoonlijke als professionele hoogtepunten kunnen bereiken.

Sparringpartner
Rianne Jonker portret

In het kort

Locatie: Brussel of Online

Opleiding: Int. Business and Languages (Bachelor of Economics)

Expertise: Team en processen 

Voorkeur: Online Business en zakelijke dienstverlening

Niet haar sterkste kant: snel beslissingen nemen zonder details te kennen

Werkt het liefste voor:  bedrijven die een fysiek product verkopen

Crystallizer: Integrator:  82 | Visionair: 54

Spreekt vloeiend Frans, Engels en Nederlands

Keertje kennismaken?

Ben je benieuwd hoe wij jou als visionaire ondernemer ondersteunen?