Laura Berns-van Unen

Wat is je specialisatie als Integrator?

Laura heeft jarenlange ervaring in managementrollen. Ze was zes jaar vestigingsmanager in de uitzendbranche, daarna office- en businessmanager bij een re-integratiebedrijf, en haar laatste baan in loondienst was als depotmanager bij PostNL. In al deze rollen vertaalde ze de grote bedrijfsdoelen en koers naar strategische plannen voor de korte en middellange termijn voor haar vestiging of depot. En niet alleen plannen maken, maar ze ook uitvoeren! Ze behaalde alle KPI’s samen met haar team, zorgde voor overzicht en structuur, en hield de bedrijfsvoering efficiënt en effectief.

In al haar functies was Laura eindverantwoordelijk voor de implementatie van projecten op haar locaties, vaak gestuurd vanuit het hoofdkantoor. Ze leidde teams van 4 tot 400 personen, analyseerde ideeën van verschillende afdelingen en adviseerde wat wel en niet zou werken. Laura was de rechterhand van de directie en een waardevolle sparringspartner op strategisch niveau.

Ze is een echt mensen-mens en legt van nature graag verbindingen. Ze betrekt anderen graag bij verschillende zaken en is bovendien een ster in plannen en organiseren.

Laura Berns

Mensen-mens | verbinding

Aansturing en coaching team

Wie is Laura?

Ze geniet van haar moestuin in het prachtige Zweden, waar ze haar eigen verse groenten en kruiden kweekt. Wandelingen met de hond zijn haar dagelijkse momentjes van ontspanning. Ze verliest zich graag in een goed boek en houdt ervan om nieuwe plekjes te ontdekken tijdens uitjes. In de keuken experimenteert ze met recepten en kookt ze de heerlijkste gerechten. Altijd nieuwsgierig, vindt ze het leuk om steeds weer nieuwe dingen te leren en haar kennis te vergroten.

Waar kun je haar wakker voor maken?

Ze houdt ervan om op avontuur te gaan! Spontane uitstapjes en actie zijn haar favoriet. In haar vrije tijd plant ze het liefst zo min mogelijk van tevoren, zodat ze haar vrijheid en flexibiliteit behoudt. Dit geeft haar de ruimte voor spontane momenten en onverwachte avonturen. Of het nu een last-minute weekendje weg is of een plotselinge roadtrip, ze geniet ervan om het leven impulsief en vol verrassingen te beleven.

Wat is haar passie en drive ?

Ze is naar Zweden geëmigreerd om bewuster en meer zelfvoorzienend te leven. Ze houdt van de natuur en vindt het belangrijk dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om de wereld niet verder te verpesten, binnen de eigen cirkel van invloed. Haar passies liggen niet op politiek vlak, maar bij samenwerken met bedrijven die groene ambities hebben en dezelfde waarden nastreven om de wereld te behouden en zelfs te verbeteren. Ze wil graag een positieve impact maken, zowel persoonlijk als via samenwerkingspartners. Ze kijkt met een positieve bril naar de wereld en gelooft dat we samen heel veel kunnen bereiken.

Als het om duurzaamheid gaat, is ze geen activist of doomdenker, maar juist het tegenovergestelde. Ze focust op de mooie aspecten van de reis naar een duurzamere wereld en probeert daar maximaal van te genieten en anderen te inspireren. Wat ze doet, wil ze goed doen. Ze is doelgericht en houdt er niet van om tijd te verspillen. Daarom werkt ze graag effectief en efficiënt en is altijd op zoek naar manieren om dingen beter en slimmer aan te pakken. Ze houdt ervan om resultaten te behalen en streeft ernaar om altijd het beste uit zichzelf en haar werk te halen.

Sparringpartner
Rianne Jonker portret

In het kort

Locatie: Zweden of Online

Opleiding: Bedrijfskunde Post-HBO, Bachelor of Business Administration in Leisure Management (Vrijetijdsmanagement HBO), diverse trainingen rondom coaching, CSRD-training 

Expertise: Strategie, teams, operationeel management

Niet haar sterkste kant: data & analyse van gegevens

Werkt het liefste voor een bedrijf dat duurzaamheid heel belangrijk vind en dat zij daar een bijdrage aan kan leveren.

Keertje kennismaken?

Ben je benieuwd hoe wij jou als visionaire ondernemer ondersteunen?