Ken jij Disc?

 

Je weet wel .. een systeem van kleuren waarin duidelijk wordt wat je gedragsstijl is, wat je voorkeuren daarin zijn.

Ik heb een MapsTell (op DISC gebaseerd) uitgevoerd via DeGroeiCoach en daaruit blijkt dat ik een Bemiddelaar ben.

Nu vraag je je misschien af: wat heb ik of mijn onderneming daar nu aan? Goede vraag! Ik leg het graag uit.

Bemiddelaar

Een bemiddelaar brengt balans naar je organisatie. Voel even wat dat doet met je. Ik zet elk teamlid in zijn of haar kracht en geef balans aan je organisatie maar ook aan jou als ondernemer. Hoe zou het voor je zijn als jij niet meer alles zelf hoeft te doen maar dat je wordt gedragen door mij als Integrator en je team? Het vraagt natuurlijk wel om moed om een deel van je operatie uit handen te geven. De delen van je operatie waar jij niet goed in bent of waar je geen energie van krijgt. Voor mij is het een natuurlijk gegeven om balans aan te brengen. Ik houd niet van conflict en wil graag door balans aan te brengen in alle facetten van de organisatie streven naar harmonie en groei. Het geeft jou weer de mogelijkheid om weer andere zaken op te pakken die jou wel energie geven.

Ik beweeg me zorgzaam naar je organisatie, je medewerkers en jou als visionair.

Ik ben gericht op teamwork. Samen een klus klaren en tot een goed einde brengen. Ieder teamlid heeft zijn / haar expertise en daar maak ik als Integrator dankbaar en goed gebruik van. Juist ook om die persoon meer in zijn/haar kracht te zetten.

Het groepsgevoel is voor mij daarin heel belangrijk. Hoe beter elk teamlid in zijn/haar vel zit, hoe beter die kan presteren wat de onderneming weer ten goede komt. 

Ik draag ook graag een teamlid aan vanuit mijn brede netwerk. Ik word er blij van als ik een teamlid een nieuwe opdracht kan bezorgen.

Zonder betrokkenheid kan ik mijn werk niet goed uitvoeren. Ik duik volledig in jouw organisatie en wil een volledig overzicht over hoe het reilt en zeilt. Ik denk met je mee waar verbeterd kan worden en moet ook echt een klik hebben met jou en je organisatie om mijn werk goed te kunnen uitvoeren.

Als adviseur en raadgever sta ik je bij om de juiste beslissingen te nemen. Jij bent en blijft de eigenaar van je bedrijf maar je voelt je gesteund en ondersteund door mij als Integrator. Het voelt voor mij goed om je te kunnen adviseren en mee te denken in je bedrijf, daar word ik blij van.

Je krijgt een hulpvaardig persoon in je organisatie. Jou ondersteunen en je bedrijf verder helpen staat altijd voorop. Elk klein succesje geeft mij plezier en voldoening. Jij hebt een sparringpartner die het beste uit het bedrijf en uit jou als visionair wil halen.

Dat doe ik met een luisterend oor en ik sta open voor jouw ideeën. Mijn ideeën opdringen is niet mijn ding, het blijft uiteindelijk jouw bedrijf. Wijken onze ideeën echter te veel uiteen dan voelt het niet meer ok om je verder te ondersteunen en zullen onze wegen scheiden, wat vaak ook helemaal ok is. Dat zie je vooral als je een andere managementstijl van mij verlangt dan ik kan bieden bijvoorbeeld.

 

Hoe ik die balans in jouw organisatie kan brengen?

Laten we even koffie drinken.