Nielson – Diamant

Vorige week hoorde ik het nieuwe album van Nielson op de radio….Diamant. Wat mij betreft een fantastische naam voor een nieuwe plaat 🙂 Hij heeft er 2 jaar aan gewerkt waarop Jelte van 538 vroeg hoe dat eruitzag. Heeft hij er elke dag aan gewerkt of maar een uurtje per dag? Nielson vertelde dat hij eerst een half jaar vrijaf heeft genomen. Hoofd op nul zodat er weer ruimte komt voor creativiteit, mooi vind ik dat! Wij staan zo vaak op standje rennen dat we vergeten dat er ook ruimte moet zijn voor creativiteit, voor nieuwe ideeën/ producten of diensten.
Creativiteit
Net als Nielson voor zijn nieuwe album heb ik ook bewust gekozen voor meer rust in mijn dagelijkse dingen. Mijn dagen niet volgepropt met verplichtingen en letterlijk even afstand genomen van mijn business. Ik merk meteen dat er nieuwe dingen ontstaan. Mijn voornemen is nu om elke dag te starten met iets voor mezelf, dan ga ik aan de slag voor mijn eigen bedrijf en dan pas ga ik voor klanten aan het werk. Nielson werkte 2 jaar aan zijn nieuwe album, het is nu klaar en hij is enorm benieuwd naar de reacties want het is een album dat heel dicht bij hem staat. Heeft iemand kritiek op zijn werk dan voelt dat voor hem als kritiek op zijn persoon. Hij is echter alweer met het volgende bezig want dit album is af en de creativiteit vloeit volop. Zo voelt het voor mij nu ook een beetje. Mijn online Toolbox is bijna klaar en ik heb alweer plannen hoe ik deze omgeving nog leuker en waardevoller kan maken. Ik zit ook vol plannen hoe ik nog meer mensen kan helpen als Online Business Manager in hun dagelijkse operatie. ‘Hoe zou het zijn als ondernemers vrijer zijn in hun onderneming zodat ze nog meer creatieve producten of diensten kunnen ontwikkelen?’, vroeg ik mij af. Op deze vraag begon mijn creativiteit flink te borrelen. Het lijkt mij supergaaf om daar een uitdaging met jou aan te gaan. Ben jij zo’n ondernemer die hieraan mee zou willen werken?
Ruwe diamanten ondernemer
Of je nu online of offline werkt, jij wil meer tijd om je creatieve ideeën die in de kern van de diamant zitten tot bloei te laten komen. Je hebt een fantastische goed lopende onderneming maar je hebt gewoonweg niet voldoende tijd om nog meer klanten aan te nemen of nog een product te ontwikkelen want het ontbreekt je niet aan geld maar wel aan tijd die jij erin kan steken? Ben jij zo’n ondernemer? Wil je jezelf ECHT vrij maken voor jouw creatieve ideeën? Dan sta ik te popelen om met jou aan de slag te gaan om jouw creatieve proces naar nummer 1 te halen in jouw onderneming! Ik zoek een ruwe diamanten ondernemer die niets liever wil dan verder gepolijst te worden om nog verder te shinen. Een online of een offline ondernemer die meer online wil gaan doen, met een omzet van meer dan een ton, die bereid is om een specifiek project uit handen te geven aan een Online Business Manager zodat er tijd wordt vrij gemaakt voor de creatie van een nieuw product of dienst. Ben jij die ambitieuze ondernemer met een mooie omzet en enorm veel creatieve ideen? Zit jij echt met de handen in het haar zitten over HOE je het allemaal moet doen. Ik ga voor je aan de slag, er gaat een selectie aan vooraf om te kijken of ik echt verschil kan maken. Stuur me je gegevens als je meer wilt weten over mijn diensten als Online Business Manager of vraag een vrijblijvend strategisch gesprek aan. Ik neem contact met je op. Groeten, Christien p.s. Wil je vandaag nog aan de slag met je online marketing? Je kunt deze week nog gratis instappen in mijn online omgeving omdat ik deze nog aan het vullen ben. Online Toolbox