Autorespond

CRM, nieuwsbrieven, autoresponders, shoppingcart en een affiliate marketing systeem in één tool.

Waarom Autorespond?

Autorespond is een mooi Nederlands product voor het automatiseren van je marketing. Het is een alles-in-1 systeem voor je CRM, nieuwbrieven, autoresponders, shoppingcart en het heeft een affiliate marketing sytsteem. Sinds de zomer van 2016 is het ook mogelijk om workflows aan te maken in Autorespond. Ik ben altijd op zoek naar Automatisering en heb deze functie dus uitgebreid uitgeprobeerd en getest.

Wat kun je met Autorespond?

  • Relatiebeheer
  • Nieuwsbrieven versturen
  • Webformulieren aanmaken
  • Landingspagina’s maken
  • Shoppingcart
  • Affiliate marketing systeem
  • Statistieken
  • Workflows opzetten (voor gepersonaliseerde content)

Gratis video

Om je alvast een idee te geven wat je nu met workflows in Autorespond kunt doen, kun je de video hieronder bekijken. In de video laat ik zien hoe je een workflow maakt voor een e-course. Dit is een basis workflow die jij ook direct kan gebruiken voor jouw business.

Mini training Autorespond Workflows

Mocht je nog meer willen weten dan kun je je aanmelden voor de mini training Autorespond Workflows. In totaal 7 video’s krijg je uitleg over Marketing Automation en heb ik een aantal workflows samengesteld die je direct kan toepassen in jouw bedrijf.

Met deze workflows kun je veel meer taken automatiseren en je contacten gepersonaliseerde content sturen. Ik verwacht dat Marketing Automation straks de standaard is dus blijf bij en volg mijn mini-training.

Gratis 1e video – e-course in Autorespond

Details van de mini training Autorespond Workflows

Inhoud en Bonus

1. Wat is Marketing Automation en welke voordelen heeft het.
2. Workflow speciale aanbieding voor je contact.
3. Workflow punten toekennen aan je contacten.
4. Workflow verkoop van je eindproduct in diverse stappen
5. Workflow gepersonaliseerde sales funnel
6. Workflow meten betrokkenheid van je contacten
7. Workflow koppeling sales funnel aan je online training

Mis je nog een workflow? Stuur mij even een mailtje (info@christienwoltjer.nl) en ik zet de workflow er voor jou en je collega’s bij.

Bonus
Verder ontvang je er een werkboek bij met handige checklist, een gratis call van een uur waarin je al je vragen mag stellen en ontvang je mijn maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf jij helemaal bij op het gebied van Marketing Automation.

Kosten

De mini training kost tijdelijk slechts € 25,00 euro aangezien ik van mening ben dat iedere ondernemer aan de slag zou moeten kunnen met Marketing Automation? Jij bent straks klaar voor de toekomst. Op die manier is er meer tijd voor het ontwikkelen van creatieve producten en prachtige ondernemingen.

Voor wie

Voor iedereen die met Marketing Automation aan de slag wil gaan en het beste uit zijn onderneming wil halen.

Praktische informatie

De training is 100% online.
Je krijgt meteen na bestelling toegang tot de training.
Je kunt dan direct aan de slag op je eigen tempo. Je kunt dus op elk moment beginnen met deze training en op elk moment van de dag de training volgen.